Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Las Mantecas Team Kings Thunder FC
442 Tactiek 433
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 23.8
weak Schieten average
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Cordovez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordovez geeft een lange en hoge pass. Daar is Beatón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Savón rent richting de bal. Savón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Fabré controleert de bal met de borst. Noriega speelt de bal door. Salgado rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Noriega neemt de hoekschop. Soria bokst de bal weg.

21e minuut.
Calero bereikt de bal nog maar net als eerste. Calero draait met de bal, schiet en ... Montoya kan de bal niet met de borst controleren. Salgado rent richting de bal. Salgado schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Mantecas Team - Kings Thunder FC 1:0

30e minuut.
Riquelme is nu in balbezit. Escalona rent richting de bal. Escalona passt de bal met de wreef. Olivares rent richting de bal. Olivares haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Montoya passt de bal met de wreef. Licea is nu in balbezit. Calero onderschept slim de pass. Calero schiet op doel. Soria werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Mantecas Team - Kings Thunder FC 2:0

44e minuut.
Na een snelle pass probeert Peraza de bal onder controle te krijgen. Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Rofes begaat een overtreding. Escalona wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Las Mantecas Team 58%, Kings Thunder FC 42%.
Las Mantecas Team - Kings Thunder FC 2:0

71e minuut.
Parra trapt de bal weg van het doel. Noriega bereikt de bal nog maar net als eerste. Noriega probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Salgado de bal. Salgado haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Daar is Fernández, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández probeert naar een medespeler te passen. Salgado is nu in balbezit. Salgado draait met de bal, schiet en ... Soria maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Mantecas Team - Kings Thunder FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Las Mantecas Team 50%, Kings Thunder FC 50%.
Las Mantecas Team - Kings Thunder FC 3:0