Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bayern Munich Bayern Munchen F.C.
The Best Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
17 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.2 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten unsatisfactory
average Passen poor
average Verdedigen poor


8e minuut.
Pimienta is nu in balbezit. Clemente onderschept slim de pass. Clemente probeert naar een medespeler te passen. Membribes bereikt de bal nog maar net als eerste. Membribes passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Dupotey geeft een lange en hoge pass. Inworp. Riverón met de inworp. Mesa is nu in balbezit. Mesa geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Montes de Oca heeft problemen om de bal te vangen. Lorenzo rent richting de bal. Lorenzo met een sublieme pass. Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Cordovez met een harde bal richting middenveld. Canel kopt de bal weg. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Munich - Bayern Munchen F.C. 1:0

22e minuut.
Pimienta bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente verovert de bal door een tackle van achteren. Alba is nu in balbezit. Clemente onderschept slim de pass. Clemente haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Membribes rent richting de bal. Membribes probeert naar een medespeler te passen. Pimienta is nu in balbezit. Membribes verovert de bal door een tackle van achteren. Membribes geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Alba rent richting de bal. Lorenzo onderschept slim de pass. Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Escalona rent richting de bal. Canel onderschept slim de pass. Canel geeft een lange en hoge pass. Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Riverón rent richting de bal. Bell verovert de bal door een tackle van achteren. Bell geeft een hoge lob. Lorenzo rent richting de bal. Lorenzo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern Munich 46%, Bayern Munchen F.C. 54%.
FC Bayern Munich - Bayern Munchen F.C. 1:0

49e minuut.
Riverón speelt de bal door. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde geeft de bal voor. Clemente is nu in balbezit. Clemente schiet op doel. Cordovez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Valverde zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Canel bereikt de bal nog maar net als eerste. Canel met een sublieme pass. Carmenate geeft een hoge lob. Klungelig pakt Clemente de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Alba bereikt de bal nog maar net als eerste. Alba passt de bal zonder na te denken. Riverón is nu in balbezit. Riverón passt de bal in één keer door. Mesa rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Bell geeft een hoge lob. Inworp. Riverón met de inworp. Mesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesa geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Vélez met een harde bal richting middenveld. Canel kopt de bal weg. Fonte heeft problemen om de bal te vangen. Lorenzo is nu in balbezit. Lorenzo schiet op doel. Cordovez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Escalona passt de bal zonder na te denken. Carmenate is nu in balbezit. Carmenate passt de bal zonder na te denken. Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Membribes passt de bal met de wreef. Fonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo onderschept slim de pass. Lorenzo haalt uit met een fantastische trap. Cordovez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Munich - Bayern Munchen F.C. 2:0

90e minuut.
Alba is nu in balbezit. Alba geeft een hoge lob. Escalona is nu in balbezit. Puerta verovert de bal door een tackle van achteren. Membribes geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern Munich 27%, Bayern Munchen F.C. 73%.
FC Bayern Munich - Bayern Munchen F.C. 2:0