Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RJ Kings SD EGS FC
451 Tactiek att 3
44% Balbezit 56%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.6 gemiddelde waardering 56.9
average Schieten very good
adequate Passen very good
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Sotolongo heeft problemen om de bal te vangen. Basualdo rent richting de bal. Basualdo passt de bal met de wreef. Mostowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mostowiak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Paharnicu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Grecu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Negreanu is nu in balbezit. Negreanu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Mostowiak rent richting de bal. Mostowiak geeft een lange en hoge pass. Negreanu controleert de bal met de borst. Cools is nu in balbezit. Cools schiet op doel. Torres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Amador geeft een hoge lob. Daar is Negreanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paharnicu rent richting de bal. Negreanu onderschept slim de pass. Negreanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Iglesias heeft problemen om de bal te vangen. Grecu rent richting de bal. Grecu geeft een hoge lob. Negreanu is nu in balbezit. Negreanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Grecu is nu in balbezit. Grecu passt de bal met de wreef. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu draait met de bal, schiet en ... Torres werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RJ Kings SD - EGS FC 0:1

12e minuut.
Postelnicu geeft de bal voor. Amador bereikt de bal nog maar net als eerste. Amador passt de bal met de wreef. Riquelme met een sublieme pass. Torres probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RJ Kings SD - EGS FC 0:2

17e minuut.
Grecu met de inworp. Cools is nu in balbezit. Cools geeft een lange en hoge pass. Mostowiak rent richting de bal. Mostowiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RJ Kings SD - EGS FC 0:3

19e minuut.
Nicholson heeft problemen om de bal te vangen. Nicholson met een sublieme pass. Mostowiak is nu in balbezit. Mostowiak schiet op doel. Torres probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RJ Kings SD - EGS FC 0:4

22e minuut.
Delgado rent richting de bal. Riquelme verovert de bal door een tackle van achteren. Riquelme geeft een hoge lob. Mostowiak rent richting de bal. Mostowiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Doeltrap. Postelnicu trapt de bal weg. Nicholson kopt de bal weg. Cools geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Postelnicu geeft de bal voor. Cools kopt de bal weg. Nicholson is nu in balbezit. Nicholson geeft een hoge lob. Negreanu maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Srebrny kopt de bal weg. Cools speelt de bal door. Klungelig pakt Silva de bal. Mostowiak geeft de bal voor. Negreanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RJ Kings SD - EGS FC 0:5

28e minuut.
Mostowiak is nu in balbezit. Postelnicu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mostowiak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Riquelme zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Negreanu rent richting de bal. Negreanu draait met de bal, schiet en ... Torres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Grecu neemt de hoekschop. Mostowiak springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Nicholson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicholson geeft een hoge lob. Paharnicu kan de bal niet met de borst controleren. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RJ Kings SD - EGS FC 0:6

35e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Torres niet meer kan verder spelen. Sztaba komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Riquelme kopt de bal weg. Cools met een sublieme pass. Basualdo probeert de bal aan de voet te houden. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Iglesias geeft de bal voor. Klungelig pakt Srebrny de bal. Delgado rent richting de bal. Srebrny onderschept slim de pass. Srebrny passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RJ Kings SD 79%, EGS FC 21%.
RJ Kings SD - EGS FC 0:6

48e minuut.
Klungelig pakt Sarasúa de bal. Sarasúa speelt de bal door. Riquelme geeft de bal voor. Negreanu rent richting de bal. Negreanu haalt uit met een fantastische trap. Sztaba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mostowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mostowiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RJ Kings SD - EGS FC 0:7

50e minuut.
Nicholson is nu in balbezit. Nicholson geeft een hoge lob. Paharnicu heeft problemen om de bal te vangen. Negreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Negreanu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Cools verovert de bal door een tackle van achteren. Cools passt de bal zonder na te denken. Negreanu is nu in balbezit. Negreanu haalt uit met een fantastische trap. Sztaba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RJ Kings SD - EGS FC 0:8

64e minuut.
Nicholson verovert de bal door een tackle van achteren. Nicholson probeert naar een medespeler te passen. Mostowiak rent richting de bal. Mostowiak geeft een hoge lob. Negreanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Paharnicu onderschept slim de pass. Nicholson rent richting de bal. Nicholson met een sublieme pass. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Riquelme kan de bal niet met de borst controleren. Riquelme speelt de bal door. Mostowiak speelt de bal door. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RJ Kings SD - EGS FC 0:9

82e minuut.
Riquelme probeert naar een medespeler te passen. Nicholson rent richting de bal. Nicholson probeert naar een medespeler te passen. Negreanu is nu in balbezit. Negreanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Srebrny speelt de bal door. Grecu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grecu geeft een lange en hoge pass. Negreanu is nu in balbezit. Negreanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Gómez is nu in balbezit. Inworp. Cools met de inworp. Riquelme bereikt de bal nog maar net als eerste. Riquelme geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Cools probeert naar een medespeler te passen. Mostowiak is nu in balbezit. Mostowiak met een sublieme pass. Negreanu is nu in balbezit. Negreanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RJ Kings SD - EGS FC 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RJ Kings SD 74%, EGS FC 26%.
RJ Kings SD - EGS FC 0:10