Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hambrientos Yumurinos Fernandezteam
Normal Tactiek What2
42% Balbezit 58%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 37.6
weak Schieten adequate
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen good


4e minuut.
Cieciura geeft een lange en hoge pass. Boury bereikt de bal nog maar net als eerste. Cid tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cid krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Ibarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereda onderschept slim de pass. Pereda speelt de bal door. Boury rent richting de bal. Boury haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Cieciura rent richting de bal. Cieciura speelt de bal door. Boury heeft problemen om de bal te vangen. Hiçyılmaz is nu in balbezit. Hiçyılmaz schiet op doel. Rangel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Boury is nu in balbezit. Boury haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
O`Reilly rent richting de bal. Guelman verovert de bal door een tackle van achteren. Guelman passt de bal zonder na te denken. Daar is Hiçyılmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hiçyılmaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hambrientos Yumurinos - Fernandezteam 0:1

23e minuut.
Cordero geeft een hoge lob. Pereda kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Taha de bal onder controle te krijgen. Boury rent richting de bal. Boury haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Klungelig pakt Canto de bal. Cieciura probeert naar een medespeler te passen. Cid is nu in balbezit. Hiçyılmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Hiçyılmaz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Hiçyılmaz probeert naar een medespeler te passen. Ibarra rent richting de bal. Pereda onderschept slim de pass. Pereda geeft een hoge lob. Boury springt en kopt de bal. Rangel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Martínez rent richting de bal. Taha onderschept slim de pass. Taha probeert naar een medespeler te passen. Boury rent richting de bal. Boury schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Canto verovert de bal door een tackle van achteren. Boury onderschept slim de pass. Boury geeft een hoge lob. Hiçyılmaz heeft problemen om de bal te vangen. Hiçyılmaz draait met de bal, schiet en ... Rangel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Taha rent richting de bal. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Taha verovert de bal door een tackle van achteren. Taha geeft een hoge lob. Boury maakt een snoekduik en kopt de bal. Rangel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hambrientos Yumurinos 72%, Fernandezteam 28%.
Hambrientos Yumurinos - Fernandezteam 0:1

74e minuut.
Martínez onderschept slim de pass. Cieciura verovert de bal door een tackle van achteren. Cieciura geeft de bal voor. Pereda probeert de bal met de borst te controleren. Pereda geeft de bal voor. Rangel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Boury bereikt de bal nog maar net als eerste. Boury haalt uit met een fantastische trap. Rangel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Boury bereikt de bal nog maar net als eerste. Boury geeft een lange en hoge pass. Cid probeert de bal aan de voet te houden. Hiçyılmaz rent richting de bal. Hiçyılmaz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Klungelig pakt Boury de bal. Taha is nu in balbezit. O`Reilly legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Taha is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Boury neemt de penalty, wat een uithaal!
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Guelman speelt de bal door. Cieciura is nu in balbezit. Cieciura probeert naar een medespeler te passen. Hiçyılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiçyılmaz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Martínez rent richting de bal. Taha verovert de bal door een tackle van achteren. Taha passt de bal in één keer door. Daar is Boury, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boury draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hambrientos Yumurinos - Fernandezteam 0:2

88e minuut.
Cieciura rent richting de bal. Cieciura speelt de bal door. Boury is nu in balbezit. Boury schiet op doel. Rangel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hambrientos Yumurinos - Fernandezteam 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hambrientos Yumurinos 85%, Fernandezteam 15%.
Hambrientos Yumurinos - Fernandezteam 0:3