Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fernandezteam Galácticos de Santiago
What2 Tactiek traning
63% Balbezit 37%
11% Spel op eigen helft 89%
36 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.3 gemiddelde waardering 26.3
average Schieten unsatisfactory
average Passen weak
adequate Verdedigen average


1e minuut.
Cieciura probeert naar een medespeler te passen. Cesarotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Camacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Camacho geeft de bal voor. Hiçyılmaz maakt een snoekduik en kopt de bal. Sommer bokst de bal weg.

4e minuut.
Peña is nu in balbezit. Pereda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereda geeft de bal voor. Hiçyılmaz is nu in balbezit. Hiçyılmaz schiet op doel. Sommer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pereda met de inworp. Camacho geeft de bal voor. Hiçyılmaz springt en kopt de bal. Sommer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fernandezteam - Galácticos de Santiago 1:0

9e minuut.
Meriño met een sublieme pass. Daar is Ogórek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peña verovert de bal door een tackle van achteren. Peña schiet op doel. Sommer bokst de bal weg.

14e minuut.
Camacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Camacho heeft problemen om de bal te vangen. Camacho met een sublieme pass. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Cieciura kan de bal niet met de borst controleren. Hiçyılmaz rent richting de bal. Hiçyılmaz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Peña de bal. Peña draait met de bal, schiet en ... Sommer bokst de bal weg.

23e minuut.
Suárez is nu in balbezit. Camacho is nu in balbezit. Camacho probeert naar een medespeler te passen. Peña rent richting de bal. Peña draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Camacho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cieciura is nu in balbezit. Cieciura geeft een hoge lob. Hiçyılmaz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fernandezteam - Galácticos de Santiago 2:0

24e minuut.
Klungelig pakt Ogórek de bal. Peña rent richting de bal. Peña passt de bal met de wreef. Hiçyılmaz rent richting de bal. Hiçyılmaz haalt uit met een fantastische trap. Sommer bokst de bal weg.

34e minuut.
Cieciura speelt de bal door. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez met een sublieme pass. Hiçyılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiçyılmaz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Sommer niet meer kan verder spelen.

42e minuut.
Ogórek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pereda met de inworp. Camacho rent richting de bal. Camacho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fernandezteam 12%, Galácticos de Santiago 88%.
Fernandezteam - Galácticos de Santiago 2:0

46e minuut.
Ogórek passt de bal met de wreef. Isago rent richting de bal. Isago passt de bal zonder na te denken. Daar is Hiçyılmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hiçyılmaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fernandezteam - Galácticos de Santiago 3:0

47e minuut.
Pereda verovert de bal door een tackle van achteren. Pereda geeft de bal voor. Peña kopt de bal weg. Hiçyılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiçyılmaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fernandezteam - Galácticos de Santiago 4:0

50e minuut.
Pereda met een sublieme pass. Hiçyılmaz heeft problemen om de bal te vangen. Hiçyılmaz speelt de bal door. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fernandezteam - Galácticos de Santiago 5:0

51e minuut.
Suárez geeft een hoge lob. Daar is Pereda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pereda met een sublieme pass. Klungelig pakt Hiçyılmaz de bal. Hiçyılmaz geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Fernandezteam - Galácticos de Santiago 6:0

54e minuut.
Vidal geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pereda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Camacho heeft problemen om de bal te vangen. Camacho geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ogórek heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fernandezteam - Galácticos de Santiago 7:0

56e minuut.
Ogórek passt de bal zonder na te denken. Pereda rent richting de bal. Pereda speelt de bal door. Hiçyılmaz heeft problemen om de bal te vangen. Hiçyılmaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fernandezteam - Galácticos de Santiago 8:0

57e minuut.
Ogórek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Meriño de bal. Hiçyılmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Hiçyılmaz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Camacho heeft problemen om de bal te vangen. Camacho geeft de bal voor. Klungelig pakt Hiçyılmaz de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fernandezteam - Galácticos de Santiago 9:0

59e minuut.
Cieciura onderschept slim de pass. Cieciura passt de bal in één keer door. Pereda probeert naar een medespeler te passen. Hiçyılmaz rent richting de bal. Hiçyılmaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fernandezteam - Galácticos de Santiago 10:0

60e minuut.
Meriño met een sublieme pass. Ogórek heeft problemen om de bal te vangen. Peña rent richting de bal. Peña haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fernandezteam - Galácticos de Santiago 11:0

61e minuut.
Meriño probeert naar een medespeler te passen. Ogórek heeft problemen om de bal te vangen. Peña rent richting de bal. Peña haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fernandezteam - Galácticos de Santiago 12:0

74e minuut.
Camacho is nu in balbezit. Camacho speelt de bal door. Hiçyılmaz rent richting de bal. Peña is nu in balbezit. Peña schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fernandezteam - Galácticos de Santiago 13:0

75e minuut.
Pereda met een sublieme pass. Hiçyılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiçyılmaz probeert naar een medespeler te passen. Peña is nu in balbezit. Peña schiet op doel. Paal! Pereda rent richting de bal. Pereda geeft een hoge lob. Peña krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Guelman probeert naar een medespeler te passen. Daar is Goiria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goiria probeert naar een medespeler te passen. Hiçyılmaz rent richting de bal. Hiçyılmaz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Ogórek met een harde bal richting middenveld. Agudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camacho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Camacho krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Pereda met een snelle inworp. Daar is Camacho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meriño is nu in balbezit. Camacho onderschept slim de pass. Camacho geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Hiçyılmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogórek verovert de bal door een tackle van achteren. Hiçyılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiçyılmaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fernandezteam - Galácticos de Santiago 14:0

89e minuut.
Meriño rent richting de bal. Cieciura verovert de bal door een tackle van achteren. Cieciura speelt de bal door. Peña rent richting de bal. Peña schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fernandezteam - Galácticos de Santiago 15:0

90e minuut.
Kołpaczyński probeert naar een medespeler te passen. Pou is nu in balbezit. Pou geeft de bal voor. Hiçyılmaz rent richting de bal. Hiçyılmaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fernandezteam - Galácticos de Santiago 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fernandezteam 10%, Galácticos de Santiago 90%.
Fernandezteam - Galácticos de Santiago 16:0