Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real San Rafael C.F. Swabe Falcons
Cup Final 2 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
11% Spel op eigen helft 89%
42 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
54.6 gemiddelde waardering 19.2
formidabel Schieten zwak
formidabel Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Calicdan is nu in balbezit. Untalan onderschept slim de pass. Untalan passt de bal zonder na te denken. Magsayo rent richting de bal. Magsayo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Daar is Awitan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Awitan met een sublieme pass. Klungelig pakt Magsayo de bal. Magsayo schiet op doel. Mabilangan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real San Rafael C.F. - Swabe Falcons 1:0

5e minuut.
Awitan geeft de bal voor. Bariring kopt de bal weg. Magsayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Magsayo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real San Rafael C.F. - Swabe Falcons 2:0

7e minuut.
Sagaran onderschept slim de pass. Sagaran passt de bal zonder na te denken. Awitan probeert naar een medespeler te passen. Magsayo is nu in balbezit. Magsayo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Tandoc passt de bal zonder na te denken. Awitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Awitan passt de bal zonder na te denken. Bariring rent richting de bal. Bariring schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Awitan rent richting de bal. Awitan passt de bal met de wreef. Bariring is nu in balbezit. Bariring draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tabocol de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tandoc neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Austria springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real San Rafael C.F. - Swabe Falcons 3:0

13e minuut.
Amaming kopt de bal weg. Daar is Awitan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Awitan geeft de bal voor. Magsayo rent richting de bal. Magsayo schiet op doel. Mabilangan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real San Rafael C.F. - Swabe Falcons 4:0

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tandoc met een snelle inworp. Awitan is nu in balbezit. Awitan geeft een lange en hoge pass. Magsayo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real San Rafael C.F. - Swabe Falcons 5:0

15e minuut.
Untalan rent richting de bal. Untalan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lacro de bal. Magsayo is nu in balbezit. Magsayo geeft de bal voor. Mabilangan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real San Rafael C.F. - Swabe Falcons 6:0

20e minuut.
Calicdan rent richting de bal. Awitan verovert de bal door een tackle van achteren. Awitan passt de bal in één keer door. Magsayo rent richting de bal. Magsayo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real San Rafael C.F. - Swabe Falcons 7:0

23e minuut.
Sagaran kopt de bal weg. Awitan is nu in balbezit. Awitan passt de bal zonder na te denken. Bariring bereikt de bal nog maar net als eerste. Bariring haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Austria geeft een hoge lob. Bariring controleert de bal met de borst. Magsayo rent richting de bal. Bariring rent richting de bal. Bariring haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Lacro probeert de bal aan de voet te houden. Mabilangan probeert naar een medespeler te passen. Tandoc kopt de bal weg. Bariring bereikt de bal nog maar net als eerste. Bariring geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Magsayo is nu in balbezit. Magsayo passt de bal in één keer door. Austria rent richting de bal. Austria passt de bal zonder na te denken. Bariring geeft een lange en hoge pass. Mabilangan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Awitan kan de bal niet met de borst controleren. Awitan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Magsayo de bal. Magsayo draait met de bal, schiet en ... Lacro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mabilangan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Real San Rafael C.F. - Swabe Falcons 8:0

41e minuut.
Untalan rent richting de bal. Untalan passt de bal zonder na te denken. Magsayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Magsayo haalt uit met een fantastische trap. Mabilangan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tabocol is nu in balbezit. Magsayo verovert de bal door een tackle van achteren. Magsayo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real San Rafael C.F. - Swabe Falcons 9:0

43e minuut.
Calicdan is nu in balbezit. Untalan onderschept slim de pass. Untalan geeft een hoge lob. Bariring bereikt de bal nog maar net als eerste. Bariring probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Tabil rent richting de bal. Awitan verovert de bal door een tackle van achteren. Awitan speelt de bal door. Magsayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Magsayo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real San Rafael C.F. 15%, Swabe Falcons 85%.
Real San Rafael C.F. - Swabe Falcons 9:0

46e minuut.
Austria passt de bal zonder na te denken. Daar is Awitan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Awitan met een sublieme pass. Tandoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tandoc geeft de bal voor. Mabilangan bokst de bal weg.

48e minuut.
Awitan is nu in balbezit. Awitan geeft de bal voor. Tabocol probeert de bal met de borst te controleren. Bariring is nu in balbezit. Bariring haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Bariring de bal. Bariring haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Klungelig pakt Punsoy de bal. Awitan rent richting de bal. Awitan passt de bal in één keer door. Magsayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Magsayo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real San Rafael C.F. - Swabe Falcons 10:0

52e minuut.
Mabilangan met een harde bal richting middenveld. Tabil kopt de bal weg. Awitan met een sublieme pass. Bariring bereikt de bal nog maar net als eerste. Bariring haalt uit met een fantastische trap. Mabilangan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Magsayo is nu in balbezit. Magsayo haalt uit met een fantastische trap. Mabilangan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real San Rafael C.F. - Swabe Falcons 11:0

54e minuut.
Awitan onderschept slim de pass. Awitan speelt de bal door. Magsayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Magsayo schiet op doel. Mabilangan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real San Rafael C.F. - Swabe Falcons 12:0

55e minuut.
Bariring verovert de bal door een tackle van achteren. Bariring met een sublieme pass. Magsayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Magsayo draait met de bal, schiet en ... Mabilangan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real San Rafael C.F. - Swabe Falcons 13:0

56e minuut.
Calicdan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ampongan komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Tandoc kopt de bal weg. Awitan rent richting de bal. Awitan passt de bal met de wreef. Magsayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Magsayo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Awitan passt de bal met de wreef. Austria bereikt de bal nog maar net als eerste. Austria probeert naar een medespeler te passen. Magsayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Magsayo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mabilangan trapt de bal weg van het doel. Tandoc kopt de bal weg. Klungelig pakt Bariring de bal. Bariring draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Mabilangan trapt de bal weg. Tandoc rent richting de bal. Tandoc passt de bal zonder na te denken. Bariring rent richting de bal. Bariring draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Awitan rent richting de bal. Awitan geeft een hoge lob. Magsayo maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Tabocol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real San Rafael C.F. - Swabe Falcons 14:0

74e minuut.
Amaming bereikt de bal nog maar net als eerste. Magsayo verovert de bal door een tackle van achteren. Bariring is nu in balbezit. Bariring draait met de bal, schiet en ... Mabilangan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Magsayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Magsayo schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real San Rafael C.F. - Swabe Falcons 15:0

76e minuut.
Awitan probeert naar een medespeler te passen. Tandoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tandoc geeft een lange en hoge pass. Magsayo maakt een snoekduik en kopt de bal. Mabilangan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real San Rafael C.F. - Swabe Falcons 16:0

81e minuut.
Punsoy kopt de bal weg. Untalan is nu in balbezit. Untalan passt de bal met de wreef. Magsayo is nu in balbezit. Magsayo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tabocol met een harde bal richting middenveld. Tandoc kopt de bal weg. Bariring bereikt de bal nog maar net als eerste. Bariring geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Awitan rent richting de bal. Awitan passt de bal zonder na te denken. Magsayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Magsayo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real San Rafael C.F. - Swabe Falcons 17:0

86e minuut.
Untalan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Awitan is nu in balbezit. Awitan geeft een hoge lob. Magsayo springt en kopt de bal. Mabilangan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real San Rafael C.F. - Swabe Falcons 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real San Rafael C.F. 8%, Swabe Falcons 92%.
Real San Rafael C.F. - Swabe Falcons 18:0