Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Swabe Falcons Malabon City SC
Normal Tactiek New 4132
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 34.1
average Schieten average
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen average


3e minuut.
Ugale bereikt de bal nog maar net als eerste. Calicdan verovert de bal door een tackle van achteren. Calicdan geeft een lange en hoge pass. Daranciang is nu in balbezit. Daranciang haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Ipolt verovert de bal door een tackle van achteren. Ipolt probeert naar een medespeler te passen. Kostianovsky is nu in balbezit. Kostianovsky haalt uit met een fantastische trap. Mabilangan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Derrer geeft de bal voor. Tarkkala is nu in balbezit. Danao begaat een overtreding. Tarkkala wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ipolt zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. bin Hasyim heeft problemen om de bal te vangen. bin Hasyim schiet op doel. Macmang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mabilangan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Macmang onderschept slim de pass. Mabilangan is nu in balbezit. Mabilangan geeft de bal voor. Macmang probeert de bal aan de voet te houden. Tarkkala kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Andrada rent richting de bal. Baxter onderschept slim de pass. Baxter geeft een lange en hoge pass. Ipolt heeft problemen om de bal te vangen. Ipolt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swabe Falcons - Malabon City SC 0:1

27e minuut.
Kostianovsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabil verovert de bal door een tackle van achteren. Ipolt speelt de bal door. bin Hasyim is nu in balbezit. bin Hasyim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Ipolt is nu in balbezit. Ipolt passt de bal zonder na te denken. Kostianovsky bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hasyim is nu in balbezit. bin Hasyim haalt uit met een fantastische trap. Mabilangan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swabe Falcons - Malabon City SC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swabe Falcons 72%, Malabon City SC 28%.
Swabe Falcons - Malabon City SC 0:2

53e minuut.
Macmang trapt de bal weg van het doel. Baxter kopt de bal weg. bin Hasyim is nu in balbezit. Ipolt is nu in balbezit. Ipolt passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lacro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostianovsky verovert de bal door een tackle van achteren. Kostianovsky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swabe Falcons - Malabon City SC 0:3

85e minuut.
Andrada met een sublieme pass. Sagaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Hidasi zijn tegenspeler op de grond. Hidasi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swabe Falcons 72%, Malabon City SC 28%.
Swabe Falcons - Malabon City SC 0:3