Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Royal Giligans Far Eastern Hamsters
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.9
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Gaane verovert de bal door een tackle van achteren. Ganaden maakt een afschuwelijke overtreding. Gaane raakt geblesseerd tijdens het duel. Lagac met een snel genomen vrije trap. Malipot is nu in balbezit. Malipot schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Rapatan kopt de bal weg. Datahan bereikt de bal nog maar net als eerste. Datahan passt de bal met de wreef. Ganutan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganutan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Giligans - Far Eastern Hamsters 0:1

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Manguino de bal onder controle te krijgen. Ganutan bereikt de bal nog maar net als eerste. Datahan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganutan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganutan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Giligans - Far Eastern Hamsters 0:2

22e minuut.
Carangal geeft een lange en hoge pass. Aguiling kopt de bal weg. Klungelig pakt Cagampang de bal. Malipot is nu in balbezit. Malipot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Giligans - Far Eastern Hamsters 1:2

26e minuut.
Yumul met een snelle inworp. Ganaden is nu in balbezit. Datahan is nu in balbezit. Datahan haalt uit met een fantastische trap. Pagampao werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Datahan onderschept slim de pass. Datahan met een sublieme pass. Landas rent richting de bal. Datahan rent richting de bal. Datahan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Cagampang is nu in balbezit. Madlangsakit geeft een lange en hoge pass. Daar is Ganutan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Datahan bereikt de bal nog maar net als eerste. Datahan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Ganaden kopt de bal weg. Datahan is nu in balbezit. Sytengco verovert de bal door een tackle van achteren. Ganutan verovert de bal door een tackle van achteren. Ganutan schiet op doel. Pagampao kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Giligans 54%, Far Eastern Hamsters 46%.
Royal Giligans - Far Eastern Hamsters 1:2

48e minuut.
Manguino geeft een hoge lob. Madlangsakit kopt de bal weg. Gaane probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Malipot bereikt de bal nog maar net als eerste. Malipot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Royal Giligans - Far Eastern Hamsters 2:2

59e minuut.
Ganaden bereikt de bal nog maar net als eerste. Manguino rent richting de bal. Ganaden onderschept slim de pass. Ganutan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganutan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Cagampang bereikt de bal nog maar net als eerste. Madlangsakit onderschept slim de pass. Madlangsakit passt de bal met de wreef. Gaane is nu in balbezit. Gaane haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Gaane onderschept slim de pass. Gaane speelt de bal door. Madlangsakit rent richting de bal. Malipot is nu in balbezit. Malipot draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Giligans - Far Eastern Hamsters 3:2

87e minuut.
Manguino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganaden schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Manguino raakt geblesseerd tijdens het duel. Sytengco zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cagampang rent richting de bal. Cagampang geeft een lange en hoge pass. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Giligans 48%, Far Eastern Hamsters 52%.
Royal Giligans - Far Eastern Hamsters 3:2