Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
North Barako Crazy Ducks
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 17.9
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Tabug rent richting de bal. Aglibut onderschept slim de pass. Dulag schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dulag is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Aglibut wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

14e minuut.
Lagandaon onderschept slim de pass. Lagandaon geeft de bal voor. Jacinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Manlangit onderschept slim de pass. Manlangit draait met de bal, schiet en ... Dapat bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: North Barako 67%, Crazy Ducks 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
North Barako - Crazy Ducks 0:0

71e minuut.
Cabasug bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabasug speelt de bal door. Aglibut is nu in balbezit. Cambonga onderschept slim de pass. Cambonga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Datuin speelt de bal door. Abayan is nu in balbezit. Bugnos rent richting de bal. Manlangit is nu in balbezit. Manlangit draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Dapat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Lagandaon speelt de bal door. Manlangit rent richting de bal. Manlangit passt de bal met de wreef. Datuin rent richting de bal. Datuin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: North Barako 46%, Crazy Ducks 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
North Barako - Crazy Ducks 0:0