Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rude Thunder Swabe Lagoon
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 21.6
weak Schieten average
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Singson met een sublieme pass. Manipula rent richting de bal. Manipula passt de bal met de wreef. Daoang bereikt de bal nog maar net als eerste. Daoang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Singson is nu in balbezit. Mangabay verovert de bal door een tackle van achteren. Laylay bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagmay bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagmay schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Lucena geeft een lange en hoge pass. Baang is nu in balbezit. Laylay begaat een overtreding. Laylay krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Mangabay speelt de bal door. Palapal is nu in balbezit. Palapal geeft een hoge lob. Daar is Daoang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daoang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Adlao verovert de bal door een tackle van achteren. Matulac verovert de bal door een tackle van achteren. Matulac geeft een lange en hoge pass. Laylay rent richting de bal. Laylay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Daar is Singson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lagmay bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagmay passt de bal in één keer door. Laylay rent richting de bal. Laylay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Lagmay passt de bal zonder na te denken. Laylay bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Baang zijn tegenspeler op de grond. Baang krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rude Thunder 53%, Swabe Lagoon 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rude Thunder - Swabe Lagoon 0:0

50e minuut.
Caasi verovert de bal door een tackle van achteren. Singson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagmay schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lagmay krijgt een gele kaart. Singson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Singson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Adlao is nu in balbezit. Adlao draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

83e minuut.
Pacubas rent richting de bal. Pacubas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Palapal de bal. Adlao rent richting de bal. Adlao haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Pacubas geeft een hoge lob. Matulac bereikt de bal nog maar net als eerste. Adlao verovert de bal door een tackle van achteren. Adlao schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rude Thunder - Swabe Lagoon 0:1

88e minuut.
Manipula rent richting de bal. Manipula passt de bal in één keer door. Matulac rent richting de bal. Daoang rent richting de bal. Daoang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rude Thunder 48%, Swabe Lagoon 52%.
Rude Thunder - Swabe Lagoon 0:1