Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Far Giligans Infamous Crows
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Tanhehco rent richting de bal. Lappay onderschept slim de pass. Aglibut bereikt de bal nog maar net als eerste. Lappay onderschept slim de pass. Lappay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Alanunay rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lappay. Alanunay raakt geblesseerd tijdens het duel. Alanunay met een snel genomen vrije trap. Manayan is nu in balbezit. Manayan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Agbulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manayan is nu in balbezit. Manayan schiet op doel. Kalinisan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Lappay rent richting de bal. Landas is nu in balbezit. Lappay is nu in balbezit. Lappay schiet op doel. Sangalang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Far Giligans - Infamous Crows 1:0

16e minuut.
Abueg met een sublieme pass. Barrientos is nu in balbezit. Barrientos speelt de bal door. Manayan rent richting de bal. Manayan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Lappay raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cue komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Labao passt de bal met de wreef. Manalon rent richting de bal. Manalon geeft de bal voor. Klungelig pakt Manayan de bal. Manayan draait met de bal, schiet en ... Kalinisan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Far Giligans 50%, Infamous Crows 50%.
Far Giligans - Infamous Crows 1:0

50e minuut.
Daar is Cabatu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrientos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrientos passt de bal in één keer door. Manayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Manayan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Labao bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabatu verovert de bal door een tackle van achteren. Cabatu speelt de bal door. Cue bereikt de bal nog maar net als eerste. Cue schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Landas rent richting de bal. Cue onderschept slim de pass. Cue draait met de bal, schiet en ... Sangalang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Far Giligans - Infamous Crows 2:0

65e minuut.
Labao passt de bal zonder na te denken. Caniya rent richting de bal. Caniya passt de bal in één keer door. Cue is nu in balbezit. Cue schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Inworp. Maglipon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barrientos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrientos geeft een hoge lob. Agbulos heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Far Giligans 63%, Infamous Crows 37%.
Far Giligans - Infamous Crows 2:0