Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-26 13:30
  • Competitiewedstrijd: League II.03
  • Stadion: FA Cows Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2997
FA Cows Brave Beets
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.6
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


15e minuut.
Tolosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Caguingin verovert de bal door een tackle van achteren. Aplaon bereikt de bal nog maar net als eerste. Caguingin onderschept slim de pass. Caguingin draait met de bal, schiet en ... Paal!

29e minuut.
Daar is Silvestre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinagpala bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinagpala passt de bal met de wreef. Daguhay rent richting de bal. Daguhay haalt uit met een fantastische trap. Oasay bokst de bal weg.

31e minuut.
Tolosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chua onderschept slim de pass. Chua met een sublieme pass. Caguingin bereikt de bal nog maar net als eerste. Caguingin haalt uit met een fantastische trap. Palugod bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Chua kopt de bal weg. Klungelig pakt Dacion de bal. Caguingin rent richting de bal. Caguingin haalt uit met een fantastische trap. Palugod maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FA Cows - Brave Beets 0:1

40e minuut.
Aplaon is nu in balbezit. Aplaon geeft de bal voor. Monteloyola probeert de bal aan de voet te houden. Daguhay is nu in balbezit. Daguhay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FA Cows - Brave Beets 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FA Cows 43%, Brave Beets 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FA Cows - Brave Beets 1:1

49e minuut.
Marlow is nu in balbezit. Marlow geeft een hoge lob. Tolosa controleert de bal met de borst. Chua is nu in balbezit. Chua schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Palugod trapt de bal weg van het doel. Pinagpala kopt de bal weg. Silvestre probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Daguhay rent richting de bal. Daguhay haalt uit met een fantastische trap. Oasay bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FA Cows - Brave Beets 2:1

68e minuut.
Reavis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tabura komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Kulubot speelt de bal door. Pinagpala rent richting de bal. Daguhay bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinagpala bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinagpala draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FA Cows 47%, Brave Beets 53%.
FA Cows - Brave Beets 2:1