Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
South del Norte Far Giligans
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 15.3
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Bumacod raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bauan komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Matiyaga met een harde bal richting middenveld. Banting kopt de bal weg. Daar is Macasa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lappay onderschept slim de pass. Lappay draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Matiyaga trapt de bal weg. Caniya kopt de bal weg. Godoy rent richting de bal. Godoy geeft een lange en hoge pass. Lappay kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kalinisan trapt de bal weg. Godoy speelt de bal door. Lappay bereikt de bal nog maar net als eerste. Lappay draait met de bal, schiet en ... Matiyaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Carey probeert de bal aan de voet te houden. Bauan is nu in balbezit. Manongdo rent richting de bal. Bauan verovert de bal door een tackle van achteren. Bauan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Labao passt de bal met de wreef. Magan bereikt de bal nog maar net als eerste. Magan passt de bal in één keer door. Bauan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauan draait met de bal, schiet en ... Kalinisan bokst de bal weg.

44e minuut.
Magan verovert de bal door een tackle van achteren. Magan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lappay de bal. Lappay draait met de bal, schiet en ... Matiyaga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
South del Norte - Far Giligans 0:1

45e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kalinisan niet meer kan verder spelen. Hadap komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: South del Norte 56%, Far Giligans 44%.
South del Norte - Far Giligans 0:1

49e minuut.
Membrere met een snelle inworp. Magadap kan de bal niet met de borst controleren. Manasas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Manasas krijgt een gele kaart. Magadap is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Magadap zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Cabuquit rent richting de bal. Cabuquit geeft een lange en hoge pass. Manasas kopt de bal weg. Magadap rent richting de bal. Magadap geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Banting kopt de bal weg. Lappay probeert de bal met de borst te controleren. Labao rent richting de bal. Godoy is nu in balbezit. Godoy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Cabuquit probeert naar een medespeler te passen. Carey rent richting de bal. Banting bereikt de bal nog maar net als eerste. Carey verovert de bal door een tackle van achteren. Carey geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Elefante geeft een lange en hoge pass. Caniya rent richting de bal. Caniya met een sublieme pass. Lappay bereikt de bal nog maar net als eerste. Lappay haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Lappay bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy is nu in balbezit. Lappay rent richting de bal. Godoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
South del Norte - Far Giligans 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: South del Norte 52%, Far Giligans 48%.
South del Norte - Far Giligans 0:2