Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Donkeys FA Cows
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Pit-Og is nu in balbezit. Pit-Og geeft een hoge lob. Tolosa met een sublieme pass. Corong rent richting de bal. Corong draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Daar is Makil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Napuli bereikt de bal nog maar net als eerste. Napuli passt de bal in één keer door. Corong bereikt de bal nog maar net als eerste. Corong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Donkeys - FA Cows 0:1

7e minuut.
Maambong passt de bal zonder na te denken. Camaganacan is nu in balbezit. Corong schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Corong moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Corong schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

16e minuut.
Pit-Og geeft een lange en hoge pass. Makil is nu in balbezit. Napuli begaat een overtreding. Napuli krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Makil is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Makil zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lagac is nu in balbezit. Maralit tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lagac is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maambong komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Lagac bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagac schiet op doel. Caindoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Caindoc haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Tolosa de bal. Lagac bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagac schiet op doel. Palugod maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Caindoc met een sublieme pass. Maambong is nu in balbezit. Maambong speelt de bal door. Lagac is nu in balbezit. Lagac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Donkeys - FA Cows 1:1

42e minuut.
Maambong passt de bal zonder na te denken. Quiray rent richting de bal. Lagac onderschept slim de pass. Lagac schiet op doel. Palugod probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Donkeys 47%, FA Cows 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Donkeys - FA Cows 1:1

68e minuut.
Maambong kopt de bal weg. Daar is Tolosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tolosa met een sublieme pass. Lagac is nu in balbezit. Lagac haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
van Ree zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amoyo is nu in balbezit. Napuli bereikt de bal nog maar net als eerste. van Ree is nu in balbezit. van Ree geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Maralit is nu in balbezit. Maralit geeft een hoge lob. Kulubot kopt de bal weg. Napuli rent richting de bal. Napuli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Donkeys 49%, FA Cows 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Donkeys - FA Cows 1:1