Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kanlurang Guards Puti Blades
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Ngujo is nu in balbezit. Patao onderschept slim de pass. Gali bereikt de bal nog maar net als eerste. Gali schiet op doel. Ysip probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanlurang Guards - Puti Blades 1:0

2e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ysip niet meer kan verder spelen. Acupan komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Patao verovert de bal door een tackle van achteren. Patao speelt de bal door. Gali is nu in balbezit. Gali schiet op doel. Acupan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanlurang Guards - Puti Blades 2:0

18e minuut.
Ygot is nu in balbezit. Baybay verovert de bal door een tackle van achteren. Tabula rent richting de bal. Baybay verovert de bal door een tackle van achteren. Baybay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanlurang Guards - Puti Blades 2:1

23e minuut.
Ngujo geeft een lange en hoge pass. Galapon is nu in balbezit. Galapon speelt de bal door. Sali bereikt de bal nog maar net als eerste. Sali schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kanlurang Guards 50%, Puti Blades 50%.
Kanlurang Guards - Puti Blades 2:1

54e minuut.
Bulalayao is nu in balbezit. Sali onderschept slim de pass. Sali probeert naar een medespeler te passen. Baybay is nu in balbezit. Baybay haalt uit met een fantastische trap. Bagsit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Garong is nu in balbezit. Dumaual verovert de bal door een tackle van achteren. Dumaual met een sublieme pass. Sali is nu in balbezit. Sali haalt uit met een fantastische trap. Bagsit kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kanlurang Guards - Puti Blades 2:2

65e minuut.
Bulalayao geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Naguit met een snelle inworp. Baybay rent richting de bal. Baybay schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kanlurang Guards 39%, Puti Blades 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kanlurang Guards - Puti Blades 2:2