Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pula Tigers Swabe Horses
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Copon is nu in balbezit. Copon passt de bal in één keer door. Daar is Cayanoc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Culanag rent richting de bal. Culanag haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pula Tigers - Swabe Horses 0:1

13e minuut.
Iguban bereikt de bal nog maar net als eerste. Iguban passt de bal in één keer door. Pagliaro is nu in balbezit. Pagliaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pula Tigers - Swabe Horses 1:1

24e minuut.
Gagpud verovert de bal door een tackle van achteren. Gagpud geeft een lange en hoge pass. Rabara probeert de bal aan de voet te houden. Carungcong is nu in balbezit. Carungcong geeft een lange en hoge pass. Guawaran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Daar is Gagpud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carasig bereikt de bal nog maar net als eerste. Gagpud begaat een overtreding. Gagpud krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Cabatuando speelt de bal door. Carungcong speelt de bal door. Kabahit bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabahit haalt uit met een fantastische trap. Malibiran probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pula Tigers 51%, Swabe Horses 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pula Tigers - Swabe Horses 1:1

58e minuut.
Pagliaro rent richting de bal. Pahate rent richting de bal. Pagliaro onderschept slim de pass. Pagliaro draait met de bal, schiet en ... Guawaran probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pula Tigers - Swabe Horses 2:1

61e minuut.
Gagpud verovert de bal door een tackle van achteren. Gagpud speelt de bal door. Kabahit bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagliaro rent richting de bal. Pagliaro schiet op doel. Guawaran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Lagang verovert de bal door een tackle van achteren. Lagang probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rabara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pagliaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagliaro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Carungcong geeft een lange en hoge pass. Pagliaro probeert de bal met de borst te controleren. Kabahit rent richting de bal. Pagliaro is nu in balbezit. Pagliaro draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
de la Cruz geeft de bal voor. Ares is nu in balbezit. Ares passt de bal met de wreef. Kabahit bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabahit geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pula Tigers 45%, Swabe Horses 55%.
Pula Tigers - Swabe Horses 2:1