Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Puti Snakes FA Spears
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.8 gemiddelde waardering 19.2
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Lualhati geeft een hoge lob. Magarin rent richting de bal. Rasay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rasay krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Inworp. Abella met een snelle inworp. Sayaboc bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayaboc haalt uit met een fantastische trap. San Pedro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Puti Snakes - FA Spears 0:1

12e minuut.
Dopale geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abella zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sayaboc is nu in balbezit. Sayaboc geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Aporongao is nu in balbezit. Aporongao geeft een hoge lob. Itliong kopt de bal weg. Rafal? rent richting de bal. Rafal? geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Magarin geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rasay met de inworp. Ramoran rent richting de bal. Ramoran schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Lualhati met een snelle inworp. Klungelig pakt Rasay de bal. Rasay geeft een lange en hoge pass. Dimaunahan is nu in balbezit. Dimaunahan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Cajulao trapt de bal weg. Itliong kopt de bal weg. Carasig is nu in balbezit. Macuha verovert de bal door een tackle van achteren. Macuha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puti Snakes 59%, FA Spears 41%.
Puti Snakes - FA Spears 0:1

65e minuut.
Macam geeft een hoge lob. Carasig rent richting de bal. Carasig passt de bal zonder na te denken. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Dimaunahan probeert de bal aan de voet te houden. Carasig bereikt de bal nog maar net als eerste. Carasig passt de bal in één keer door. Ramoran bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramoran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Puti Snakes - FA Spears 1:1

78e minuut.
Magarin rent richting de bal. Ramoran onderschept slim de pass. Ramoran speelt de bal door. González is nu in balbezit. González schiet op doel. Cajulao verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Itliong geeft de bal voor. Carasig probeert de bal aan de voet te houden. Dimaunahan probeert naar een medespeler te passen. Macuha bereikt de bal nog maar net als eerste. Macuha draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puti Snakes 43%, FA Spears 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Puti Snakes - FA Spears 1:1