Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Far Eastern Stars AC Hammers
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Rosario rent richting de bal. Agapito bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosario verovert de bal door een tackle van achteren. Rosario geeft een lange en hoge pass. Tabaquing springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Mapili geeft een hoge lob. Inworp. Bayuga met een snelle inworp. Undayan is nu in balbezit. Undayan geeft de bal voor. Guevarra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Undayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Undayan probeert naar een medespeler te passen. Sagaysay rent richting de bal. Sagaysay haalt uit met een fantastische trap. Guevarra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Far Eastern Stars - AC Hammers 1:0

44e minuut.
Klungelig pakt Cabatic de bal. Madlangawa is nu in balbezit. Cabatic begaat een overtreding. Madlangawa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Majul zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Far Eastern Stars - AC Hammers 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Far Eastern Stars 65%, AC Hammers 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Far Eastern Stars - AC Hammers 1:1

52e minuut.
Cabatic is nu in balbezit. Majul verovert de bal door een tackle van achteren. Majul passt de bal met de wreef. Madlangawa rent richting de bal. Madlangawa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Jain geeft een lange en hoge pass. Tumang probeert de bal aan de voet te houden. Tabaquing is nu in balbezit. Tabaquing haalt uit met een fantastische trap. Marasigan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Far Eastern Stars - AC Hammers 1:2

56e minuut.
Marasigan met een harde bal richting middenveld. Undayan kopt de bal weg. Daar is Quinabo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malixi verovert de bal door een tackle van achteren. Malixi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Madlangawa verovert de bal door een tackle van achteren. Madlangawa probeert naar een medespeler te passen. Tabaquing is nu in balbezit. Tabaquing haalt uit met een fantastische trap. Tumang probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Lumaban geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Doeltrap. Tumang trapt de bal weg. Malixi bereikt de bal nog maar net als eerste. Malixi schiet op doel. Guevarra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Lumaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Lumaban passt de bal zonder na te denken. Tabaquing rent richting de bal. Tabaquing draait met de bal, schiet en ... Marasigan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Far Eastern Stars - AC Hammers 1:3

88e minuut.
Tacwigan met een sublieme pass. Lumaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Lumaban probeert naar een medespeler te passen. Madlangawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Madlangawa schiet op doel. Marasigan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tabaquing bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabaquing haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Marasigan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Far Eastern Stars 63%, AC Hammers 37%.
Far Eastern Stars - AC Hammers 1:3