Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lanao dragons Kanlurang Negros
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Cabral met een sublieme pass. Pingris bereikt de bal nog maar net als eerste. Taruc begaat een overtreding. Taruc krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Digol bereikt de bal nog maar net als eerste. Digol geeft een lange en hoge pass. Buccay speelt de bal door. Pingris is nu in balbezit. Pingris haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Sopsop bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopsop geeft de bal voor. Inworp. Acpal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tagulao geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Mamot trapt de bal weg van het doel. Dingal kopt de bal weg. Bacad rent richting de bal. Manlansing rent richting de bal. Manlansing draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lanao dragons - Kanlurang Negros 1:0

23e minuut.
Cabral verovert de bal door een tackle van achteren. Taruc is nu in balbezit. Taruc geeft een lange en hoge pass. Manlansing is nu in balbezit. Manlansing draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lanao dragons - Kanlurang Negros 2:0

32e minuut.
Halimaw is nu in balbezit. Halimaw passt de bal met de wreef. Cabatana probeert de bal aan de voet te houden. Tagulao is nu in balbezit. Tagulao haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Tagulao bereikt de bal nog maar net als eerste. Pingris is nu in balbezit. Tagulao is nu in balbezit. Pingris rent richting de bal. Pingris schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lanao dragons 56%, Kanlurang Negros 44%.
lanao dragons - Kanlurang Negros 2:0

55e minuut.
Bables bereikt de bal nog maar net als eerste. Halimaw is nu in balbezit. Halimaw passt de bal met de wreef. Dingal rent richting de bal. Dingal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Masangkay is nu in balbezit. Masangkay geeft de bal voor. Manlansing rent richting de bal. Manlansing draait met de bal, schiet en ... Sumulong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lanao dragons - Kanlurang Negros 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lanao dragons 47%, Kanlurang Negros 53%.
lanao dragons - Kanlurang Negros 3:0