Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fiery Dragons Stoke Waterside
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 14.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen hopeless
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Sagudan probeert naar een medespeler te passen. Alibin rent richting de bal. Alibin speelt de bal door. Mangulabnan is nu in balbezit. Mangulabnan draait met de bal, schiet en ... Cudiamat bokst de bal weg.

34e minuut.
Lumawig passt de bal zonder na te denken. Daar is Mangulabnan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bisaya is nu in balbezit. Mangulabnan is nu in balbezit. Mangulabnan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Dangtayan onderschept slim de pass. Dangtayan passt de bal met de wreef. Inworp. Sagudan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alibin geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mangulabnan is nu in balbezit. Mangulabnan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Dragons - Stoke Waterside 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiery Dragons 34%, Stoke Waterside 66%.
Fiery Dragons - Stoke Waterside 1:0

50e minuut.
Dangtayan passt de bal met de wreef. Cataran rent richting de bal. Pedronan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cataran is nu in balbezit. Cataran haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fiery Dragons - Stoke Waterside 1:1

62e minuut.
Ylagan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cataran onderschept slim de pass. Sagudan verovert de bal door een tackle van achteren. Cuyos verovert de bal door een tackle van achteren. Cuyos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Olaska geeft een hoge lob. Ylagan heeft problemen om de bal te vangen. Abay met een sublieme pass. Cataran rent richting de bal. Cataran schiet op doel. De bal raakt de paal. Mabborang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Dragons - Stoke Waterside 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiery Dragons 58%, Stoke Waterside 42%.
Fiery Dragons - Stoke Waterside 1:2