Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hard Falcons Silanggang Eagles
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.7
average Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Cabatic onderschept slim de pass. Abutin is nu in balbezit. Manayan speelt de bal door. Oreta bereikt de bal nog maar net als eerste. Oreta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hard Falcons - Silanggang Eagles 1:0

28e minuut.
Dalogdog schiet op doel. Pasinabo kopt de bal weg. Daar is Gamol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dalogdog rent richting de bal. Dalogdog draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Gumintong geeft de bal voor. Pasinabo heeft problemen om de bal te vangen. Pasinabo geeft een hoge lob. Oreta rent richting de bal. Oreta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hard Falcons - Silanggang Eagles 2:0

42e minuut.
Sampayan trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Gamol de bal. Cabatic speelt de bal door. Dalogdog is nu in balbezit. Dalogdog draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Dimaandal onderschept slim de pass. Datoon verovert de bal door een tackle van achteren. Oreta bereikt de bal nog maar net als eerste. Datoon is nu in balbezit. Datoon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hard Falcons 51%, Silanggang Eagles 49%.
Hard Falcons - Silanggang Eagles 2:0

48e minuut.
Magpusao rent richting de bal. Magpusao geeft een lange en hoge pass. Gumintong kopt de bal weg. Datoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Datoon draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hard Falcons - Silanggang Eagles 3:0

56e minuut.
Lacdao geeft de bal voor. Ona rent richting de bal. Ona probeert naar een medespeler te passen. Cabudol bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabudol draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Bathan speelt de bal door. Acebedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acebedo geeft een lange en hoge pass. Dalogdog bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalogdog schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hard Falcons - Silanggang Eagles 3:1

59e minuut.
Datoon met een sublieme pass. Oreta bereikt de bal nog maar net als eerste. Oreta passt de bal zonder na te denken. Paculan bereikt de bal nog maar net als eerste. Paculan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Abutin bereikt de bal nog maar net als eerste. Abutin draait met de bal, schiet en ... Manayan heeft problemen om de bal te vangen. Dalogdog bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalogdog schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Magpusao rent richting de bal. Acebedo is nu in balbezit. Acebedo geeft de bal voor. Dalogdog bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalogdog haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Magpusao onderschept slim de pass. Magpusao geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Undayan de bal onder controle te krijgen. Abutin rent richting de bal. Abutin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Gamol is nu in balbezit. Acebedo onderschept slim de pass. Abutin probeert naar een medespeler te passen. Dalogdog rent richting de bal. Dalogdog draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hard Falcons 58%, Silanggang Eagles 42%.
Hard Falcons - Silanggang Eagles 3:1