Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stoke Waterside Hard Hamsters
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 15.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


7e minuut.
Macam rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dimawili. Macam is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Macam met een snel genomen vrije trap. Manibog heeft problemen om de bal te vangen. Cataran rent richting de bal. Cataran haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stoke Waterside - Hard Hamsters 1:0

12e minuut.
Dangtayan passt de bal in één keer door. Agbisit is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Esquivel. Esquivel krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Olaska geeft een hoge lob. Inworp. Dumadag met een snelle inworp. Buñagan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buñagan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Tomawis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gumila komt het veld opgelopen. Maduli met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Bagasao bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuyos onderschept slim de pass. Cuyos passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cataran de bal. Cataran schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stoke Waterside 42%, Hard Hamsters 58%.
Stoke Waterside - Hard Hamsters 1:0

77e minuut.
Dangtayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buñagan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dangtayan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dangtayan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cataran is nu in balbezit. Cataran haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stoke Waterside - Hard Hamsters 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stoke Waterside 57%, Hard Hamsters 43%.
Stoke Waterside - Hard Hamsters 2:0