Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Puti Suburbs Fiery Dragons
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 17.6
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


12e minuut.
Macanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Agsalud rent richting de bal. Janabajab onderschept slim de pass. Macanas verovert de bal door een tackle van achteren. Macanas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mago met de inworp. Agsalud rent richting de bal. Agsalud geeft een hoge lob. Sagudan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Binotapa heeft problemen om de bal te vangen. Binotapa speelt de bal door. Alasaas kan de bal niet met de borst controleren. Pacas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacas schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puti Suburbs 66%, Fiery Dragons 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Puti Suburbs - Fiery Dragons 0:0

49e minuut.
Agsalud passt de bal met de wreef. Tupas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pedronan is nu in balbezit. Macanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Macanas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Pedronan verovert de bal door een tackle van achteren. Pedronan geeft de bal voor. Inworp. Mago met een snelle inworp. Agsalud geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Tupas is nu in balbezit. Mente geeft de bal voor. Janabajab rent richting de bal. Agsalud onderschept slim de pass. Agsalud haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puti Suburbs 51%, Fiery Dragons 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Puti Suburbs - Fiery Dragons 0:0