Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flay Unicorns ehabmuohamad@yahoo.com
x Tactiek maraba
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
7 Buitenspel 3
50.3 gemiddelde waardering 49.4
good Schieten solid
good Passen very good
excellent Verdedigen solid


4e minuut.
AL Awzai bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Awzai geeft een hoge lob. Debattista kopt de bal weg. Hana Darwish is nu in balbezit. Hana Darwish draait met de bal, schiet en ... Abed Mustafa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Sakhtyani onderschept slim de pass. Sakhtyani passt de bal in één keer door. Nyúl is nu in balbezit. Nyúl draait met de bal, schiet en ... Abed Mustafa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Flay Unicorns - ehabmuohamad@yahoo.com 0:1

37e minuut.
Vanović met een sublieme pass. AL Yaseen bereikt de bal nog maar net als eerste. Warthani maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Warthani naar de kleedkamers voor een vroege douche. AL Yaseen roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. AL Yaseen kan niet meer verder spelen. Stojačić komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Vanović geeft een hoge lob. bin Nard kopt de bal weg. Charlieson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Campbell-Ryce bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell-Ryce haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flay Unicorns 64%, ehabmuohamad@yahoo.com 36%.
Flay Unicorns - ehabmuohamad@yahoo.com 0:1

46e minuut.
Gulácsy komt het veld opgelopen. Al Matar komt het veld opgelopen. Abdu Yuseen komt het veld opgelopen. Iba Haroun komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Al Matar is nu in balbezit. Pandurević verovert de bal door een tackle van achteren. Pandurević speelt de bal door. Campbell-Ryce rent richting de bal. Campbell-Ryce haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Hana Gobash geeft een lange en hoge pass. Al Jahouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Nayhan verovert de bal door een tackle van achteren. Al Nayhan geeft de bal voor. Campbell-Ryce springt en kopt de bal. Nicolaie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Awzai met een snelle inworp. Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakhtyani probeert naar een medespeler te passen. Awzai geeft een lange en hoge pass. Abed Mustafa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Pandurević met de inworp. Vanović is nu in balbezit. Vanović probeert naar een medespeler te passen. Pandurević geeft de bal voor. bin Nard maakt een snoekduik en kopt de bal. Nicolaie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Pandurević kopt de bal weg. Gulácsy heeft problemen om de bal te vangen. Campbell-Ryce tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Campbell-Ryce krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Gulácsy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Al Matar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Debattista controleert de bal met de borst. Hana Gobash bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Darwish onderschept slim de pass. Hana Darwish draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flay Unicorns 41%, ehabmuohamad@yahoo.com 59%.
Flay Unicorns - ehabmuohamad@yahoo.com 0:1