Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Ain Bursts Real Madred FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
bin AL Hawzai bereikt de bal nog maar net als eerste. El Haroun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin AL Hawzai is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. AL Bdeir neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Na een snelle pass probeert Metsu de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Al Metsu de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Ain Bursts - Real Madred FC 0:1

2e minuut.
El Bdeir heeft problemen om de bal te vangen. El Bdeir speelt de bal door. Al Mualla rent richting de bal. bin AL Hawzai verovert de bal door een tackle van achteren. bin AL Hawzai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Al Shehhi is nu in balbezit. Msarri onderschept slim de pass. Msarri speelt de bal door. AL Hufi rent richting de bal. AL Hufi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Al Ain Bursts - Real Madred FC 1:1

8e minuut.
AL Bdeir probeert naar een medespeler te passen. bin Faraj bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Faraj passt de bal zonder na te denken. Uthman speelt de bal door. AL Hufi heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Al Shehhi onderschept slim de pass. Al Shehhi speelt de bal door. Metsu met een sublieme pass. AL Omer is nu in balbezit. AL Omer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
AL Bdeir rent richting de bal. Al Mualla bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Bdeir schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. AL Bdeir krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Al Mualla rent richting de bal. Al Ghandi is nu in balbezit. Al Ghandi probeert naar een medespeler te passen. bin AL Hawzai bereikt de bal nog maar net als eerste. bin AL Hawzai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Ain Bursts - Real Madred FC 1:2

40e minuut.
Al Ghandi geeft een lange en hoge pass. Daar is AL Omer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. AL Omer speelt de bal door. AL Hufi is nu in balbezit. AL Hufi schiet op doel. Yaseen bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Ain Bursts 41%, Real Madred FC 59%.
Al Ain Bursts - Real Madred FC 1:2

47e minuut.
AL Hufi rent richting de bal. AL Hufi draait met de bal, schiet en ... Hana Harbi probeert de bal aan de voet te houden. El Bdeir rent richting de bal. El Bdeir schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Al Mualla is nu in balbezit. El Habib verovert de bal door een tackle van achteren. El Habib probeert naar een medespeler te passen. bin AL Hawzai rent richting de bal. bin AL Hawzai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Msarri rent richting de bal. Msarri passt de bal in één keer door. Daar is Al Mualla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. AL Hufi bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Hufi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Al Shehhi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. El Habib kan de bal niet met de borst controleren. Al Mualla begaat een overtreding. Al Mualla krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Msarri probeert naar een medespeler te passen. Haj Akram heeft problemen om de bal te vangen. AL Bdeir bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Bdeir haalt uit met een fantastische trap. Al Metsu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Al Mualla rent richting de bal. Al Mualla probeert naar een medespeler te passen. Essa Hilali rent richting de bal. AL Hufi onderschept slim de pass. AL Hufi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Al Ain Bursts - Real Madred FC 2:2

88e minuut.
El Bdeir passt de bal zonder na te denken. El Haroun geeft een hoge lob. Msarri kopt de bal weg. bin AL Hawzai heeft problemen om de bal te vangen. bin AL Hawzai draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Ain Bursts 50%, Real Madred FC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Al Ain Bursts - Real Madred FC 2:2