Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ehabmuohamad@yahoo.com Royal CLub Falcons
maraba Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
21% Spel op eigen helft 79%
39 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.6 gemiddelde waardering 17.3
excellent Schieten weak
good Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
bin Al Nard rent richting de bal. bin Al Nard geeft een hoge lob. Al Jahouri kopt de bal weg. Hana Darwish rent richting de bal. Hana Darwish haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Abed Yaseen passt de bal in één keer door. Nyúl heeft problemen om de bal te vangen. Teymourian bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyúl verovert de bal door een tackle van achteren. Nyúl draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Warthani met de inworp. Al Jahouri geeft de bal voor. Abdu Humaid kopt de bal weg. Hana Darwish heeft problemen om de bal te vangen. Hana Darwish draait met de bal, schiet en ... Serkal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
AL Awzai probeert naar een medespeler te passen. Warthani bereikt de bal nog maar net als eerste. Warthani passt de bal in één keer door. Hana Darwish rent richting de bal. Hana Darwish haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ehabmuohamad@yahoo.com - Royal CLub Falcons 1:0

16e minuut.
bin Hussain geeft een hoge lob. Abed Yaseen rent richting de bal. Abed Yaseen passt de bal met de wreef. Nyúl is nu in balbezit. Nyúl haalt uit met een fantastische trap. Serkal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Awzai neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Charlieson is nu in balbezit. Charlieson geeft een lange en hoge pass. Nyúl rent richting de bal. Nyúl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ehabmuohamad@yahoo.com - Royal CLub Falcons 2:0

23e minuut.
AL Awzai geeft een lange en hoge pass. Nyúl is nu in balbezit. Nyúl passt de bal in één keer door. Hana Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Darwish schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ehabmuohamad@yahoo.com - Royal CLub Falcons 3:0

25e minuut.
Inworp. Abed Yaseen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sakhtyani met een sublieme pass. Nyúl rent richting de bal. Nyúl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Awzai geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Abdu Fahir de bal onder controle te krijgen. Sakhtyani speelt de bal door. Nyúl rent richting de bal. Nyúl haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Hana Darwish is nu in balbezit. Hana Darwish schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Sakhtyani met een sublieme pass. Klungelig pakt Hana Darwish de bal. Hana Darwish probeert naar een medespeler te passen. Nyúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyúl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ehabmuohamad@yahoo.com - Royal CLub Falcons 4:0

29e minuut.
Awzai bereikt de bal nog maar net als eerste. Awzai geeft de bal voor. Klungelig pakt Abdu Fahir de bal. Nyúl rent richting de bal. Nyúl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ehabmuohamad@yahoo.com - Royal CLub Falcons 5:0

30e minuut.
Abed Yaseen met een sublieme pass. Nyúl is nu in balbezit. Nyúl passt de bal met de wreef. Hana Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Darwish draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Klungelig pakt Hana Darwish de bal. Hana Darwish speelt de bal door. Nyúl is nu in balbezit. Nyúl draait met de bal, schiet en ... Serkal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ehabmuohamad@yahoo.com - Royal CLub Falcons 6:0

37e minuut.
Warthani met een snelle inworp. Al Jahouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Jahouri geeft de bal voor. Nyúl rent richting de bal. Nyúl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ehabmuohamad@yahoo.com - Royal CLub Falcons 7:0

40e minuut.
Sulayman Abbas is nu in balbezit. Sulayman Abbas geeft de bal voor. bin Al Nard rent richting de bal. Hana Darwish verovert de bal door een tackle van achteren. Hana Darwish schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nyúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyúl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ehabmuohamad@yahoo.com - Royal CLub Falcons 8:0

43e minuut.
Al Jahouri met een snelle inworp. Warthani is nu in balbezit. Warthani passt de bal in één keer door. Hana Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Darwish haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ehabmuohamad@yahoo.com - Royal CLub Falcons 9:0

43e minuut.
Al Kas probeert naar een medespeler te passen. Yardan heeft problemen om de bal te vangen. Nyúl rent richting de bal. Hana Darwish is nu in balbezit. Hana Darwish schiet op doel. Serkal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ehabmuohamad@yahoo.com - Royal CLub Falcons 10:0

45e minuut.
Al Jahouri geeft de bal voor. bin Al Nard probeert de bal met de borst te controleren. Hana Darwish is nu in balbezit. Hana Darwish draait met de bal, schiet en ... Serkal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ehabmuohamad@yahoo.com - Royal CLub Falcons 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ehabmuohamad@yahoo.com 20%, Royal CLub Falcons 80%.
ehabmuohamad@yahoo.com - Royal CLub Falcons 11:0

47e minuut.
Klungelig pakt bin Al Nard de bal. Abed Yaseen rent richting de bal. Abed Yaseen passt de bal met de wreef. Nyúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyúl haalt uit met een fantastische trap. Serkal bokst de bal weg. Klungelig pakt Teymourian de bal. Hana Darwish is nu in balbezit. Hana Darwish haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ehabmuohamad@yahoo.com - Royal CLub Falcons 12:0

48e minuut.
Gulácsy komt het veld opgelopen. Al Matar komt het veld opgelopen. Iba Haroun komt het veld opgelopen. Abdu Yuseen komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Hana Darwish verovert de bal door een tackle van achteren. Hana Darwish geeft de bal voor. Sakhtyani geeft de bal voor. Abdu Yuseen is nu in balbezit. Abdu Yuseen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Sakhtyani geeft een hoge lob. Abdu Yuseen kopt de bal weg. bin Al Nard heeft problemen om de bal te vangen. Hana Darwish rent richting de bal. Hana Darwish schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ehabmuohamad@yahoo.com - Royal CLub Falcons 13:0

58e minuut.
Sakhtyani geeft de bal voor. Serkal speelt de bal door. Abed Yaseen geeft een lange en hoge pass. Hana Darwish rent richting de bal. Hana Darwish schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ehabmuohamad@yahoo.com - Royal CLub Falcons 14:0

63e minuut.
Abed Yaseen bereikt de bal nog maar net als eerste. Abed Yaseen probeert naar een medespeler te passen. Hana Darwish rent richting de bal. Hana Darwish draait met de bal, schiet en ... Serkal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ehabmuohamad@yahoo.com - Royal CLub Falcons 15:0

67e minuut.
Al Jahouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Jahouri geeft een hoge lob. Daar is Fahir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hana Darwish is nu in balbezit. Hana Darwish draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Iba Haroun geeft de bal voor. Warthani is nu in balbezit. Warthani geeft een lange en hoge pass. Hana Darwish is nu in balbezit. Hana Darwish draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Abdu Humaid controleert de bal met de borst. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Al Matar met een snelle inworp. Abed Yaseen is nu in balbezit. Abed Yaseen geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Warthani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Al Jahouri is nu in balbezit. Al Jahouri geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Warthani de bal onder controle te krijgen. Serkal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hana Darwish rent richting de bal. Hana Darwish haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ehabmuohamad@yahoo.com - Royal CLub Falcons 16:0

89e minuut.
Abed Yaseen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lebas komt het veld opgelopen. Abdu Rasibi met de inworp. Mustafa is nu in balbezit. Sakhtyani rent richting de bal. Sakhtyani geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ehabmuohamad@yahoo.com 22%, Royal CLub Falcons 78%.
ehabmuohamad@yahoo.com - Royal CLub Falcons 16:0