Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Dhafra al Ra`s Al-Ain Football Club
Normal Tactiek Attack
42% Balbezit 58%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 29.4
poor Schieten very good
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Al Kaabi met een sublieme pass. EL Baloushi bereikt de bal nog maar net als eerste. EL Baloushi passt de bal met de wreef. Marhiwuño is nu in balbezit. Marhiwuño haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Dhafra al Ra`s - Al-Ain Football Club 0:1

2e minuut.
Mansoor probeert naar een medespeler te passen. Perta is nu in balbezit. Haj Sultan begaat een overtreding. Perta raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Hana Sultan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is bin AL Sakhtyani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marhiwuño is nu in balbezit. Marhiwuño schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Dhafra al Ra`s - Al-Ain Football Club 0:2

3e minuut.
Jasmi is nu in balbezit. Jasmi geeft de bal voor. Al Jasmi rent richting de bal. Al Jasmi draait met de bal, schiet en ... Boadi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Cenci bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Jasmi verovert de bal door een tackle van achteren. Al Jasmi met een sublieme pass. Amankwa rent richting de bal. Amankwa haalt uit met een fantastische trap. Paal!

9e minuut.
Na een snelle pass probeert bin AL Sakhtyani de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Perta neemt de hoekschop. Marhiwuño springt en kopt de bal. EL Serkal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Dhafra al Ra`s - Al-Ain Football Club 0:3

20e minuut.
Mansoor rent richting de bal. Hana Sultan is nu in balbezit. Mansoor onderschept slim de pass. Mansoor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Dhafra al Ra`s - Al-Ain Football Club 1:3

31e minuut.
Agbo kopt de bal weg. EL Baloushi probeert de bal aan de voet te houden. Amankwa rent richting de bal. Amankwa draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert bin Al Rasibi de bal onder controle te krijgen. EL Serkal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marhiwuño bereikt de bal nog maar net als eerste. Marhiwuño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Dhafra al Ra`s - Al-Ain Football Club 1:4

33e minuut.
Mansoor probeert naar een medespeler te passen. Al Zeer heeft problemen om de bal te vangen. Marhiwuño is nu in balbezit. Marhiwuño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Dhafra al Ra`s - Al-Ain Football Club 1:5

34e minuut.
Agbo rent richting de bal. Agbo speelt de bal door. Amankwa is nu in balbezit. Marhiwuño is nu in balbezit. Marhiwuño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Dhafra al Ra`s - Al-Ain Football Club 1:6

36e minuut.
EL Baloushi onderschept slim de pass. Al Kaabi probeert naar een medespeler te passen. Hana Sultan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Sultan geeft de bal voor. Marhiwuño maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Jasmi met een snelle inworp. bin AL Fahir bereikt de bal nog maar net als eerste. bin AL Fahir geeft een hoge lob. Marhiwuño bereikt de bal nog maar net als eerste. Marhiwuño draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Klungelig pakt Amankwa de bal. Agbo geeft de bal voor. Daar is bin Shehhi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marhiwuño bereikt de bal nog maar net als eerste. Marhiwuño haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Dhafra al Ra`s 58%, Al-Ain Football Club 42%.
Al Dhafra al Ra`s - Al-Ain Football Club 1:6

48e minuut.
Doeltrap. EL Serkal met een harde bal richting middenveld. Hana Sultan kopt de bal weg. Marhiwuño rent richting de bal. Marhiwuño haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Al Kaabi rent richting de bal. Agbo verovert de bal door een tackle van achteren. Agbo passt de bal zonder na te denken. Marhiwuño bereikt de bal nog maar net als eerste. Marhiwuño schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Daar is EL Baloushi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cenci is nu in balbezit. Amankwa is nu in balbezit. Agbo is nu in balbezit. Agbo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Dhafra al Ra`s - Al-Ain Football Club 1:7

63e minuut.
bin AL Fahir passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ahmad Yousif de bal. Hana Sultan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Sultan met een sublieme pass. Agbo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Jasmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasmi geeft de bal voor. Hana Sultan kopt de bal weg. Marhiwuño is nu in balbezit. Marhiwuño schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
EL Serkal trapt de bal weg. bin AL Fahir kopt de bal weg. Daar is bin Al Rasibi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marhiwuño rent richting de bal. Marhiwuño draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
EL Serkal probeert naar een medespeler te passen. bin AL Fahir kopt de bal weg. bin Al Rasibi probeert de bal aan de voet te houden. Amankwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Amankwa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Dhafra al Ra`s 69%, Al-Ain Football Club 31%.
Al Dhafra al Ra`s - Al-Ain Football Club 1:7