Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Adnan Al-Talyani Royal CLub Falcons
Fahad Khamees Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
31% Spel op eigen helft 69%
16 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
28.1 gemiddelde waardering 18.7
average Schieten weak
average Passen poor
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Radwan onderschept slim de pass. Radwan geeft een lange en hoge pass. Teymourian kopt de bal weg. bin Al Hufi rent richting de bal. bin Al Hufi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
bin Mohamed is nu in balbezit. Al Mustafa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abdu Rasibi. Al Mustafa wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Al Mustafa kan niet meer verder spelen.

27e minuut.
Abdu Awzai is nu in balbezit. Abdu Awzai passt de bal zonder na te denken. bin Mohamed is nu in balbezit. bin Mohamed haalt uit met een fantastische trap. Teymourian probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. bin Al Hufi is nu in balbezit. bin Al Hufi draait met de bal, schiet en ... Serkal probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Abdu Fahir kopt de bal weg. Mustafa rent richting de bal. Abdu Awzai verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mohamed bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohamed schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Al Kas stond buitenspel. Abdu Omer maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Fahir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mustafa rent richting de bal. Mustafa geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Serkal probeert naar een medespeler te passen. Abdu Awzai bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Awzai passt de bal met de wreef. bin Al Hufi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Hufi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Fahir is nu in balbezit. Mustafa onderschept slim de pass. Mustafa speelt de bal door. bin Al Hufi is nu in balbezit. bin Al Hufi schiet op doel. Serkal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Serkal trapt de bal weg van het doel. Al Majed rent richting de bal. Abdu Awzai met een sublieme pass. bin Mohamed is nu in balbezit. bin Mohamed schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adnan Al-Talyani 22%, Royal CLub Falcons 78%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Adnan Al-Talyani - Royal CLub Falcons 0:0

48e minuut.
bin Hussain met de inworp. Al Tayani is nu in balbezit. Al Metsu rent richting de bal. Al Tayani onderschept slim de pass. Al Tayani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Abdu Rasibi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Awzai verovert de bal door een tackle van achteren. Abdu Awzai geeft een hoge lob. Daar is bin Al Hufi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Al Hufi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Al Metsu met een snelle inworp. Al Tayani speelt de bal door. Al Kas is nu in balbezit. Al Kas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Salim geeft een hoge lob. Inworp. bin Hussain zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Al Tayani bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Tayani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. bin Hussain stond buitenspel. Al Metsu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Fahir de bal. bin Al Hufi rent richting de bal. bin Al Hufi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adnan Al-Talyani 40%, Royal CLub Falcons 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Adnan Al-Talyani - Royal CLub Falcons 0:0