Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Marron Dabbi Al Brown Councils
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Hasan Ichya is nu in balbezit. Hasan Ichya passt de bal zonder na te denken. Al Habsi is nu in balbezit. Al Habsi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mostowfi de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Marron Dabbi - Al Brown Councils 0:1

30e minuut.
Rashid Suroor geeft een lange en hoge pass. Hasan Ichya bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Mostowfi zijn tegenspeler op de grond. Mostowfi krijgt een gele kaart. Hasan Ichya raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Hasan Ichya kan niet meer verder spelen. bin AL Omer komt het veld opgelopen.

41e minuut.
bin AL Omer geeft een lange en hoge pass. Al Habsi rent richting de bal. bin Mustafa maakt een afschuwelijke overtreding. bin Mustafa krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Al Huzayel met een sublieme pass. bin Mustafa heeft problemen om de bal te vangen. bin Mustafa met een sublieme pass. Al Habsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Habsi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al Marron Dabbi - Al Brown Councils 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Marron Dabbi 52%, Al Brown Councils 48%.
Al Marron Dabbi - Al Brown Councils 0:2

47e minuut.
AL Hareb bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Hareb schiet op doel. bin Mustafa probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Al Habsi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
bin Mustafa probeert naar een medespeler te passen. Al Ichya rent richting de bal. bin Jawhar bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Habsi rent richting de bal. Al Habsi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
bin AL Omer kopt de bal weg. Al Tayani bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Tayani geeft een lange en hoge pass. Al Habsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Habsi schiet op doel. Mubarak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Al Tayani neemt de hoekschop. Mubarak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Marron Dabbi 60%, Al Brown Councils 40%.
Al Marron Dabbi - Al Brown Councils 0:2