Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Shabbab Wahda Sporting Club
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 21.4
waardeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Hana Khetbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Haj Akram verovert de bal door een tackle van achteren. Haj Akram speelt de bal door. Klungelig pakt bin Jawhar de bal. bin Jawhar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Haj Akram bereikt de bal nog maar net als eerste. Haj Akram probeert naar een medespeler te passen. bin Jawhar rent richting de bal. bin Jawhar haalt uit met een fantastische trap. Warthani probeert de bal aan de voet te houden. EL Omer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Hana Khetbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Khetbi geeft een hoge lob. Huzayel rent richting de bal. Huzayel schiet op doel. Al Serkal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Shabbab - Wahda Sporting Club 1:0

17e minuut.
Hana Mansoor geeft de bal voor. Abdu Al Darwish heeft problemen om de bal te vangen. bin Jawhar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Jawhar schiet op doel. Warthani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Hana Mansoor is nu in balbezit. Hana Mansoor passt de bal in één keer door. bin Jawhar rent richting de bal. bin Jawhar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Red Shabbab - Wahda Sporting Club 1:1

31e minuut.
Al Mazem passt de bal met de wreef. Hana Awzai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Awzai geeft de bal voor. Haj Akram rent richting de bal. Haj Akram geeft een lange en hoge pass. EL Omer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. bin Jawhar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Jawhar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Shabbab - Wahda Sporting Club 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Shabbab 60%, Wahda Sporting Club 40%.
Red Shabbab - Wahda Sporting Club 1:2

60e minuut.
Haj Akram geeft de bal voor. Msarri is nu in balbezit. Msarri geeft een lange en hoge pass. Huzayel is nu in balbezit. Huzayel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Al Mazem bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Metsu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Al Mazem. Al Mazem krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Hana Awzai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Awzai met een sublieme pass. bin Jawhar rent richting de bal. bin Jawhar haalt uit met een fantastische trap. EL Omer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Shabbab - Wahda Sporting Club 1:3

82e minuut.
Al Mazem is nu in balbezit. Abdu Al Darwish onderschept slim de pass. Abdu Al Darwish passt de bal met de wreef. Abu Faraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu Faraj geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Ghudari speelt de bal door. Inworp. Hana Awzai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Haj Akram geeft een lange en hoge pass. bin Jawhar springt en kopt de bal. EL Omer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Shabbab 64%, Wahda Sporting Club 36%.
Red Shabbab - Wahda Sporting Club 1:3