Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bingg Red Shabbab
352 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
5 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 17.1
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Hana Omer bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Harbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Harbi passt de bal zonder na te denken. Mustafa is nu in balbezit. Mustafa haalt uit met een fantastische trap. Paal! EL Omer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Al Huzayel is nu in balbezit. Abdu Al Darwish verovert de bal door een tackle van achteren. Abdu Al Darwish met een sublieme pass. Zeer is nu in balbezit. Zeer geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bingg 44%, Red Shabbab 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bingg - Red Shabbab 0:0

53e minuut.
bin Huzayel geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hana Khetbi met een snelle inworp. Al Mansoor bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Mansoor haalt uit met een fantastische trap. Al Nahyan bokst de bal weg.

64e minuut.
Al Huzayel heeft problemen om de bal te vangen. Abu Faraj is nu in balbezit. Met opzet legt Al Huzayel zijn tegenspeler op de grond. Al Huzayel is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

71e minuut.
Hana Khetbi schiet op doel. Hana Jawhar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Abu Faraj zal de hoekschop nemen. bin Metsu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Zeer speelt de bal door. Mustafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafa passt de bal met de wreef. Al Nayhan rent richting de bal. Al Nayhan geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bingg 45%, Red Shabbab 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bingg - Red Shabbab 0:0