Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Safa Sukoor Red Shabbab
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


1e minuut.
bin Butti rent richting de bal. bin Butti geeft de bal voor. bin Ichya kopt de bal weg. Huzayel is nu in balbezit. Huzayel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al Safa Sukoor - Red Shabbab 0:1

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abu Faraj met de inworp. Hana Gobash rent richting de bal. Huzayel verovert de bal door een tackle van achteren. Huzayel geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Hana Rabee rent richting de bal. Huzayel verovert de bal door een tackle van achteren. Hana Gobash rent richting de bal. Al Mansoor verovert de bal door een tackle van achteren. Al Mansoor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Safa Sukoor - Red Shabbab 0:2

15e minuut.
Abu Faraj speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Abdu Humaid de bal onder controle te krijgen. bin Metsu rent richting de bal. Hana Rabee verovert de bal door een tackle van achteren. Hana Rabee draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al Safa Sukoor - Red Shabbab 1:2

39e minuut.
Al Qubaisi onderschept slim de pass. Al Qubaisi geeft een lange en hoge pass. Ghudari probeert de bal aan de voet te houden. bin Al Hana bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Hana draait met de bal, schiet en ... EL Omer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Safa Sukoor 65%, Red Shabbab 35%.
Al Safa Sukoor - Red Shabbab 1:2

54e minuut.
Daar is Huzayel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hana Gobash is nu in balbezit. Huzayel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Huzayel krijgt een gele kaart.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hana Khetbi met de inworp. Al Qubaisi rent richting de bal. Huzayel verovert de bal door een tackle van achteren. Huzayel geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Hana Gobash passt de bal in één keer door. Al Qubaisi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Huzayel. Huzayel krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

74e minuut.
bin Hareb probeert naar een medespeler te passen. Hana Rabee rent richting de bal. Hana Rabee passt de bal met de wreef. Daar is bin Al Hana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Al Hana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Al Safa Sukoor - Red Shabbab 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Safa Sukoor 56%, Red Shabbab 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Al Safa Sukoor - Red Shabbab 2:2