Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shaab Cultural & Sport CLub Ahli Kingdoom
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 16.1
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Hana Khetbi passt de bal met de wreef. Al Awar rent richting de bal. Al Awar geeft de bal voor. EL Rasibi rent richting de bal. EL Rasibi geeft een lange en hoge pass. bin rabee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Mousa Rashid controleert de bal met de borst. Sulayman rent richting de bal. Sulayman passt de bal met de wreef. AL Omer bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Omer geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Shaab Cultural & Sport CLub - Ahli Kingdoom 1:0

28e minuut.
Abdulrahman is nu in balbezit. Mousa Rashid is nu in balbezit. Khattab begaat een overtreding. Khattab krijgt een gele kaart. Mousa Rashid is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Abdulrahman zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt El Hufi de bal. Hana Khetbi rent richting de bal. Hana Khetbi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Shaab Cultural & Sport CLub - Ahli Kingdoom 2:0

36e minuut.
Mousa Rashid onderschept slim de pass. El Rabee bereikt de bal nog maar net als eerste. Mousa Rashid maakt een afschuwelijke overtreding. Mousa Rashid is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. El Rabee is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. El Hufi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Al Awar bereikt de bal nog maar net als eerste. El Bdeir onderschept slim de pass. El Bdeir draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
bin Mohsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdulrahman is nu in balbezit. Abdulrahman speelt de bal door. Hana Khetbi is nu in balbezit. Hana Khetbi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shaab Cultural & Sport CLub 56%, Ahli Kingdoom 44%.
Shaab Cultural & Sport CLub - Ahli Kingdoom 2:0

68e minuut.
Khattab passt de bal zonder na te denken. EL Rasibi is nu in balbezit. EL Rasibi met een sublieme pass. El Bdeir is nu in balbezit. El Bdeir haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shaab Cultural & Sport CLub 65%, Ahli Kingdoom 35%.
Shaab Cultural & Sport CLub - Ahli Kingdoom 2:0