Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Yellow Councils Al Brown Councils
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Al Sharji probeert naar een medespeler te passen. Zeer rent richting de bal. bin Qubaisi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin Qubaisi krijgt een gele kaart. Zeer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Al Sharji met een snel genomen vrije trap. bin Humaid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Al Ichya is nu in balbezit. Al Sharji onderschept slim de pass. Al Sharji met een sublieme pass. bin Ichya is nu in balbezit. bin Ichya schiet op doel. bin Humaid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Abdu Humaid verovert de bal door een tackle van achteren. Abdu Humaid met een sublieme pass. bin Ichya is nu in balbezit. bin Ichya draait met de bal, schiet en ... Azad rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Al Sharji met een sublieme pass. Abdu Humaid is nu in balbezit. Abdu Humaid speelt de bal door. bin Ichya is nu in balbezit. bin Ichya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Yellow Councils - Al Brown Councils 1:0

38e minuut.
Al Ichya controleert de bal met de borst. Al Sharji is nu in balbezit. Al Ichya maakt een afschuwelijke overtreding. Al Ichya krijgt een gele kaart. Al Sharji wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

42e minuut.
Abdu Humaid bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ichya bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Humaid is nu in balbezit. bin Ichya is nu in balbezit. bin Ichya haalt uit met een fantastische trap. bin Humaid bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Yellow Councils 42%, Al Brown Councils 58%.
Al Yellow Councils - Al Brown Councils 1:0

59e minuut.
Al Habsi passt de bal in één keer door. Al Tayani rent richting de bal. Al Tayani passt de bal in één keer door. Al Ichya bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Ichya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Al Yellow Councils - Al Brown Councils 1:1

60e minuut.
bin Ichya rent richting de bal. Al Ichya onderschept slim de pass. Al Ichya met een sublieme pass. Al Habsi rent richting de bal. Al Habsi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
EL Humaid probeert de bal aan de voet te houden. bin Ichya rent richting de bal. bin Mustafa bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ichya verovert de bal door een tackle van achteren. bin Ichya schiet op doel. bin Humaid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
bin talyani geeft de bal voor. Inworp. Zeer met de inworp. Abdu Humaid rent richting de bal. Abdu Humaid haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Yellow Councils 58%, Al Brown Councils 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Al Yellow Councils - Al Brown Councils 1:1