Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Sheiks Kingdoom Desert Wolves
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.7 gemiddelde waardering 19.4
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Al Ghandi passt de bal in één keer door. bin Forouhar is nu in balbezit. Al Mustafa begaat een overtreding. Al Mustafa krijgt een gele kaart.

8e minuut.
AL Awzai geeft een lange en hoge pass. Inworp. Abu Faraj met de inworp. Abdu Hussain bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Hussain haalt uit met een fantastische trap. EL Mansoor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
bin Sakhtyani kopt de bal weg. Klungelig pakt Al Mustafa de bal. Sulaiman is nu in balbezit. Sulaiman draait met de bal, schiet en ... Mesmari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Sheiks Kingdoom - Desert Wolves 1:0

29e minuut.
Hana Hufi onderschept slim de pass. Hana Hufi speelt de bal door. bin Zayed heeft problemen om de bal te vangen. bin Forouhar is nu in balbezit. bin Forouhar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al Sheiks Kingdoom - Desert Wolves 2:0

35e minuut.
Al Ghandi met een snelle inworp. bin Qubaisi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Qubaisi passt de bal met de wreef. bin Forouhar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Forouhar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
bin Qubaisi speelt de bal door. Daar is Sulaiman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sulaiman passt de bal zonder na te denken. bin Forouhar rent richting de bal. bin Forouhar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Hana Hufi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulaiman verovert de bal door een tackle van achteren. Sulaiman met een sublieme pass. bin Forouhar heeft problemen om de bal te vangen. bin Forouhar schiet op doel. Mesmari bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Sheiks Kingdoom 54%, Desert Wolves 46%.
Al Sheiks Kingdoom - Desert Wolves 2:0

55e minuut.
Al Falahi is nu in balbezit. Al Falahi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Homayoun de bal. bin Forouhar rent richting de bal. bin Forouhar draait met de bal, schiet en ... Mesmari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Doeltrap. Mesmari trapt de bal weg van het doel. Shrizi kopt de bal weg. Sulaiman rent richting de bal. Sulaiman schiet op doel. De bal raakt de paal. Mesmari maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt bin Forouhar de bal. bin Forouhar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Sulaiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulaiman speelt de bal door. bin Forouhar is nu in balbezit. bin Forouhar haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Homayoun de bal onder controle te krijgen. Mesmari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
El Fouad schiet op doel. AL Awzai probeert naar een medespeler te passen. Daar is Warthani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdu Hussain rent richting de bal. Abdu Hussain draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Sulaiman rent richting de bal. Sulaiman probeert naar een medespeler te passen. bin Forouhar rent richting de bal. bin Forouhar draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Al Haddad de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Shrizi verovert de bal door een tackle van achteren. Abdu Hussain is nu in balbezit. EL Humaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Hussain onderschept slim de pass. Abdu Hussain draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. EL Mansoor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Sulaiman is nu in balbezit. Sulaiman passt de bal in één keer door. Al Haddad rent richting de bal. bin Forouhar verovert de bal door een tackle van achteren. bin Forouhar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Sheiks Kingdoom - Desert Wolves 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Sheiks Kingdoom 41%, Desert Wolves 59%.
Al Sheiks Kingdoom - Desert Wolves 3:0