Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cheiks Raiders Al Fhood Shabbab
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Al Rabee bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Radwan heeft problemen om de bal te vangen. Al Rabee rent richting de bal. Al Radwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Radwan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cheiks Raiders - Al Fhood Shabbab 0:1

5e minuut.
Abdu Hussain kopt de bal weg. Malallah met een sublieme pass. Al Walid rent richting de bal. Al Rabee verovert de bal door een tackle van achteren. Al Rabee schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cheiks Raiders - Al Fhood Shabbab 0:2

7e minuut.
Al Rabee verovert de bal door een tackle van achteren. Al Rabee speelt de bal door. Al Radwan is nu in balbezit. Al Radwan draait met de bal, schiet en ... El Matsu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cheiks Raiders - Al Fhood Shabbab 0:3

35e minuut.
Harbi speelt de bal door. EL Nard bereikt de bal nog maar net als eerste. Harbi onderschept slim de pass. Abdu Hussain rent richting de bal. Abdu Hussain schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Klungelig pakt Faraj de bal. Al Rabee onderschept slim de pass. Al Rabee passt de bal met de wreef. Al Radwan rent richting de bal. Al Radwan haalt uit met een fantastische trap. El Matsu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cheiks Raiders - Al Fhood Shabbab 0:4

45e minuut.
Abdu Serkal is nu in balbezit. bin Forouhar onderschept slim de pass. bin Forouhar speelt de bal door. Al Radwan rent richting de bal. Al Radwan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cheiks Raiders - Al Fhood Shabbab 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cheiks Raiders 63%, Al Fhood Shabbab 37%.
Cheiks Raiders - Al Fhood Shabbab 0:5

49e minuut.
Harbi onderschept slim de pass. Harbi passt de bal in één keer door. EL Nard bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Hussain verovert de bal door een tackle van achteren. Abdu Hussain schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
bin Forouhar geeft de bal voor. Malallah rent richting de bal. Malallah geeft een hoge lob. Klungelig pakt EL Nard de bal. EL Nard draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
EL Nard is nu in balbezit. Al Rabee verovert de bal door een tackle van achteren. Al Rabee passt de bal in één keer door. Hana is nu in balbezit. Hana geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Abdu Hussain rent richting de bal. Abdu Hussain geeft een hoge lob. Al Radwan met een sublieme pass. bin Forouhar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Forouhar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Khalil Hanna is nu in balbezit. Khalil Hanna met een sublieme pass. Abdu Humaid heeft problemen om de bal te vangen. Abdu Hussain rent richting de bal. Abdu Hussain haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cheiks Raiders - Al Fhood Shabbab 1:5

80e minuut.
Harbi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. bin Huzayel komt het veld opgelopen.

85e minuut.
bin Huzayel met een sublieme pass. Abdu Hussain is nu in balbezit. EL Nard verovert de bal door een tackle van achteren. bin Huzayel onderschept slim de pass. bin Huzayel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cheiks Raiders 51%, Al Fhood Shabbab 49%.
Cheiks Raiders - Al Fhood Shabbab 1:5