Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nasr Cultural & Sport CLub Desert Wolves
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 18.7
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Homayoun geeft een lange en hoge pass. Abu Faraj kopt de bal weg. Abdu Hussain rent richting de bal. Abdu Hussain schiet op doel. Zeer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abdu Hufi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Hana Hufi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Abdu Hussain de bal. Abdu Hussain passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Abdu Hareb de bal. Abdu Hareb haalt uit met een fantastische trap. Abdu Hufi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
AL Awzai geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. AL Talyani met een snelle inworp. Abdu Hussain rent richting de bal. Abdu Hussain haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Mesmari met een harde bal richting middenveld. Al Mustafa kopt de bal weg. AL Awzai rent richting de bal. AL Talyani bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Talyani draait met de bal, schiet en ... Abdu Hufi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Hana Rasheed heeft problemen om de bal te vangen. Abdu Hussain is nu in balbezit. Hana Rasheed rent richting de bal. Abdu Hussain verovert de bal door een tackle van achteren. Abdu Hussain haalt uit met een fantastische trap. Paal!

26e minuut.
bin Omer kopt de bal weg. Daar is Mustafa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al Mustafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafa onderschept slim de pass. Mustafa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
bin Zayed met een sublieme pass. Sakhtyani is nu in balbezit. Sakhtyani passt de bal in één keer door. Abdu Hareb rent richting de bal. Abdu Hareb draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nasr Cultural & Sport CLub 64%, Desert Wolves 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nasr Cultural & Sport CLub - Desert Wolves 0:0

52e minuut.
Al Radwan geeft een hoge lob. Abdu Hareb kopt de bal weg. Zeer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abdu Hussain rent richting de bal. Abdu Hussain haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
AL Forouhar bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Forouhar geeft een hoge lob. Al Radwan heeft problemen om de bal te vangen. Mustafa is nu in balbezit. Mustafa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Hana Hufi probeert naar een medespeler te passen. Abdu Hareb rent richting de bal. Zeer onderschept slim de pass. Abdu Hussain verovert de bal door een tackle van achteren. Abdu Hussain draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nasr Cultural & Sport CLub - Desert Wolves 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nasr Cultural & Sport CLub 52%, Desert Wolves 48%.
Nasr Cultural & Sport CLub - Desert Wolves 0:1