Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Fhood Shabbab Nasr Cultural & Sport CLub
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
EL Nard bereikt de bal nog maar net als eerste. EL Nard geeft een hoge lob. Al Radwan is nu in balbezit. Al Radwan schiet op doel. Abdu Hufi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Fhood Shabbab - Nasr Cultural & Sport CLub 1:0

17e minuut.
Daar is Al Rabee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. AL Forouhar bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Forouhar speelt de bal door. Al Radwan rent richting de bal. Al Radwan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Abdu Hufi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
AL Awzai geeft een lange en hoge pass. AL Hufi rent richting de bal. Mustafa onderschept slim de pass. Mustafa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Al Fhood Shabbab - Nasr Cultural & Sport CLub 1:1

24e minuut.
Beitar is nu in balbezit. Beitar passt de bal met de wreef. Mustafa is nu in balbezit. Mustafa haalt uit met een fantastische trap. EL Nard probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Hana Rasheed probeert naar een medespeler te passen. Mustafa is nu in balbezit. EL Nard bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafa onderschept slim de pass. Mustafa haalt uit met een fantastische trap. bin Malik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Fhood Shabbab - Nasr Cultural & Sport CLub 1:2

29e minuut.
Al Radwan passt de bal in één keer door. EL Nard rent richting de bal. EL Nard speelt de bal door. Mustafa rent richting de bal. Mustafa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Fhood Shabbab 63%, Nasr Cultural & Sport CLub 37%.
Al Fhood Shabbab - Nasr Cultural & Sport CLub 1:2

46e minuut.
Hana Rasheed rent richting de bal. Hana Rasheed probeert naar een medespeler te passen. El Huzayel heeft problemen om de bal te vangen. Beitar onderschept slim de pass. Beitar haalt uit met een fantastische trap. bin Malik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Fhood Shabbab - Nasr Cultural & Sport CLub 1:3

72e minuut.
Abdu Al Darwish rent richting de bal. AL Forouhar onderschept slim de pass. AL Forouhar met een sublieme pass. Beitar bereikt de bal nog maar net als eerste. Beitar schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Fhood Shabbab 65%, Nasr Cultural & Sport CLub 35%.
Al Fhood Shabbab - Nasr Cultural & Sport CLub 1:3