Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Essays Al Sporting Club Dibba Pets
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
AL Forouhar geeft een hoge lob. Awzai is nu in balbezit. Awzai probeert naar een medespeler te passen. bin Bdeir is nu in balbezit. bin Bdeir haalt uit met een fantastische trap. Hana Huzayel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
bin Bdeir passt de bal in één keer door. Awzai bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt bin Gobash zijn tegenspeler op de grond. Awzai wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Awzai kan niet meer verder spelen. Hana Mansoor komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Hana Sultan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. AL Sayed met een snelle inworp. Bilal rent richting de bal. Bilal schiet op doel. Hana Huzayel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
bin Gobash passt de bal met de wreef. bin Sakhtyani rent richting de bal. AL Hufi rent richting de bal. bin Sakhtyani onderschept slim de pass. bin Sakhtyani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Bilal onderschept slim de pass. bin Sufi geeft de bal voor. Bilal is nu in balbezit. Mesmari is nu in balbezit. Mesmari geeft de bal voor. Hana Huzayel bokst de bal weg.

33e minuut.
EL Humaid onderschept slim de pass. EL Humaid probeert naar een medespeler te passen. bin Sakhtyani is nu in balbezit. bin Sakhtyani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Essays Al Sporting Club - Dibba Pets 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Essays Al Sporting Club 55%, Dibba Pets 45%.
Essays Al Sporting Club - Dibba Pets 0:1

52e minuut.
Bilal geeft de bal voor. bin Bdeir heeft problemen om de bal te vangen. Bilal rent richting de bal. bin Bdeir bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Bdeir schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
AL Sayed zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hana Mansoor probeert de bal met de borst te controleren. bin rabee bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Mansoor verovert de bal door een tackle van achteren. Hana Mansoor geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Klungelig pakt AL Hufi de bal. EL Humaid rent richting de bal. EL Humaid passt de bal in één keer door. bin Sakhtyani rent richting de bal. bin Sakhtyani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Essays Al Sporting Club 49%, Dibba Pets 51%.
Essays Al Sporting Club - Dibba Pets 0:1