Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hatta Jabi Supreme Al Babi
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.2
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen hopeless


4e minuut.
Sulaiman is nu in balbezit. El Bilal rent richting de bal. Sulaiman schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sulaiman krijgt een gele kaart.

6e minuut.
bin Ali Faraj is nu in balbezit. bin Ali Faraj geeft een lange en hoge pass. Baloushi probeert naar een medespeler te passen. AL Sayed rent richting de bal. AL Sayed draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hatta Jabi - Supreme Al Babi 1:0

12e minuut.
Sulaiman is nu in balbezit. Sulaiman geeft een hoge lob. bin AL Hawzai controleert de bal met de borst. AL Sayed bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Sayed haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Sulaiman rent richting de bal. El Bilal onderschept slim de pass. El Bilal probeert naar een medespeler te passen. Abdu Hussain bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Hussain haalt uit met een fantastische trap. bin Qubaisi bokst de bal weg.

23e minuut.
Abdu Omer is nu in balbezit. Abdu Omer speelt de bal door. bin sayed met een sublieme pass. AL Sayed bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Sayed draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
AL Sayed probeert naar een medespeler te passen. AL Sayed met een sublieme pass. Rasibi speelt de bal door. Abdu Hussain rent richting de bal. Abdu Hussain draait met de bal, schiet en ... bin Qubaisi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Al Mazem is nu in balbezit. Al Mazem haalt uit met een fantastische trap. El Fayed probeert de bal met de borst te controleren. Abdu Hussain is nu in balbezit. Abdu Hussain draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
bin Ali Faraj verovert de bal door een tackle van achteren. Al Habsi rent richting de bal. Al Habsi passt de bal in één keer door. Al Mazem is nu in balbezit. Al Mazem haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Hana Harbi rent richting de bal. Hana Harbi geeft een hoge lob. Daar is AL Awzai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Awzai rent richting de bal. Awzai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
AL Awzai speelt de bal door. Daar is Al Anbari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. AL Sayed rent richting de bal. AL Sayed draait met de bal, schiet en ... Hana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hatta Jabi - Supreme Al Babi 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hatta Jabi 60%, Supreme Al Babi 40%.
Hatta Jabi - Supreme Al Babi 2:0

55e minuut.
Daar is Sulaiman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdu Hussain begaat een overtreding. Sulaiman raakt geblesseerd tijdens het duel. Sulaiman met een snel genomen vrije trap. Al Anbari heeft problemen om de bal te vangen. bin sayed rent richting de bal. bin sayed schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Baloushi geeft een lange en hoge pass. bin sayed is nu in balbezit. bin sayed passt de bal zonder na te denken. Awzai rent richting de bal. Awzai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Rasibi kopt de bal weg. bin Ali Faraj probeert de bal aan de voet te houden. Abdu Hussain rent richting de bal. Abdu Hussain schiet op doel. bin Qubaisi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hatta Jabi - Supreme Al Babi 2:1

83e minuut.
bin Ali Faraj verovert de bal door een tackle van achteren. Hana Harbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Harbi met een sublieme pass. bin sayed bereikt de bal nog maar net als eerste. bin sayed schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Hana Harbi geeft een hoge lob. El Bilal is nu in balbezit. Sulaiman begaat een overtreding. Sulaiman krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hatta Jabi 61%, Supreme Al Babi 39%.
Hatta Jabi - Supreme Al Babi 2:1