Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ra`s Al Dibba Dibba Pets
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Abdu Yuseen rent richting de bal. Hana Shehhi verovert de bal door een tackle van achteren. Hana Shehhi geeft een hoge lob. Al Anbari krijgt zijn hoofd ertegen. AL Forouhar heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ra`s Al Dibba - Dibba Pets 1:0

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hana Huzayel trapt de bal weg van het doel. Hana Hussain probeert de bal met de borst te controleren. Mansur is nu in balbezit. Mansur schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Hana Hussain de bal onder controle te krijgen. bin Gobash rent richting de bal. bin Gobash met een sublieme pass. bin Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Sakhtyani schiet op doel. Nahyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ra`s Al Dibba 45%, Dibba Pets 55%.
Ra`s Al Dibba - Dibba Pets 1:0

73e minuut.
Shehhi bereikt de bal nog maar net als eerste. EL Humaid verovert de bal door een tackle van achteren. EL Humaid speelt de bal door. bin Sakhtyani heeft problemen om de bal te vangen. bin Sakhtyani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ra`s Al Dibba - Dibba Pets 1:1

76e minuut.
EL Humaid bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Sakhtyani rent richting de bal. EL Humaid is nu in balbezit. bin Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Sakhtyani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
bin Jawhar rent richting de bal. bin Jawhar geeft een hoge lob. Daar is bin Gobash, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al Anbari bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Anbari haalt uit met een fantastische trap. Hana Huzayel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ra`s Al Dibba 45%, Dibba Pets 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ra`s Al Dibba - Dibba Pets 1:1