Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Dhafra Kings & Sheiks Blue Jambers
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Abed Yaseen geeft de bal voor. Abdu Mugri kopt de bal weg. Moradi heeft problemen om de bal te vangen. El Darwish is nu in balbezit. El Darwish haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Al Shehhi is nu in balbezit. bin Hussain verovert de bal door een tackle van achteren. bin Hussain met een sublieme pass. Shehhi rent richting de bal. Shehhi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
bin rabee met een harde bal richting middenveld. bin Hussain is nu in balbezit. Al Shehhi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin Hussain is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. bin Sultan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Abdu Mugri onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abdu Hufi. Abdu Mugri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. AL Hareb zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. bin Mohamed kan de bal niet met de borst controleren. El Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. El Darwish haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Dhafra Kings & Sheiks - Blue Jambers 0:1

28e minuut.
Jaber onderschept slim de pass. Jaber probeert naar een medespeler te passen. El Darwish is nu in balbezit. El Darwish draait met de bal, schiet en ... Moradi probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Dhafra Kings & Sheiks - Blue Jambers 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Dhafra Kings & Sheiks 52%, Blue Jambers 48%.
Al Dhafra Kings & Sheiks - Blue Jambers 0:2

55e minuut.
bin Sultan heeft problemen om de bal te vangen. Jaber bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaber passt de bal met de wreef. El Darwish rent richting de bal. El Darwish haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Dhafra Kings & Sheiks - Blue Jambers 0:3

73e minuut.
Abu Khaleel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Al Mazem kan de bal niet met de borst controleren. Abed Yaseen rent richting de bal. Abed Yaseen schiet op doel. Al Mazem probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

74e minuut.
Daar is bin Sultan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaber is nu in balbezit. bin Sultan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jaber raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Jaber kan niet meer verder spelen. bin Shehhi komt het veld opgelopen.

82e minuut.
bin Hussain raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. bin Hussain komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Dhafra Kings & Sheiks 38%, Blue Jambers 62%.
Al Dhafra Kings & Sheiks - Blue Jambers 0:3