Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Club Cheiks Raiders
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Hasan Ichya geeft een hoge lob. Klungelig pakt El Yaseen de bal. Abdu Sakhtyani met een sublieme pass. Al Noubi heeft problemen om de bal te vangen. Al Noubi haalt uit met een fantastische trap. EL Nard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
bin Al Rasibi geeft de bal voor. Al Kaabi kopt de bal weg. Daar is Abdu Sakhtyani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al Noubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Noubi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
EL Mansoor bereikt de bal nog maar net als eerste. El Yaseen onderschept slim de pass. El Yaseen geeft de bal voor. Mousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mousa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Daar is Bdeir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shehhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bdeir begaat een overtreding. Bdeir krijgt een gele kaart.

19e minuut.
EL Mansoor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Al Kaabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Kaabi geeft een lange en hoge pass. Al Noubi heeft problemen om de bal te vangen. Al Noubi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Abdu Sakhtyani heeft problemen om de bal te vangen. Abdu Sakhtyani draait met de bal, schiet en ... El Yaseen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Al Kaabi zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
EL Nard trapt de bal weg. Al Habsi kopt de bal weg. bin Ichya is nu in balbezit. Mousa onderschept slim de pass. Mousa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Club - Cheiks Raiders 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Club 62%, Cheiks Raiders 38%.
Al Club - Cheiks Raiders 1:0

62e minuut.
EL Mansoor is nu in balbezit. Mousa onderschept slim de pass. Ali tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ali krijgt een gele kaart.

65e minuut.
El Yaseen onderschept slim de pass. El Yaseen passt de bal zonder na te denken. EL Mansoor speelt de bal door. Al Noubi is nu in balbezit. Al Noubi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
bin Ichya geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hana Nayhan met de inworp. Al Mutawa is nu in balbezit. Al Mutawa geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Al Mutawa zal de hoekschop nemen. Ali heeft problemen om de bal te vangen. Al Habsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Habsi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Club 41%, Cheiks Raiders 59%.
Al Club - Cheiks Raiders 1:0