Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Club Al Safa `The Boss`
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 20.1
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


14e minuut.
Hana Harbi is nu in balbezit. bin talyani verovert de bal door een tackle van achteren. bin talyani geeft de bal voor. AL Forouhar bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Forouhar geeft een lange en hoge pass. EL Nard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Moradi rent richting de bal. Moradi passt de bal met de wreef. Huzayel probeert naar een medespeler te passen. AL Omer bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Omer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
EL Nard trapt de bal weg van het doel. bin talyani kopt de bal weg. Daar is Hasan Ichya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. AL Omer bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Omer draait met de bal, schiet en ... EL Nard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Klungelig pakt AL Forouhar de bal. AL Forouhar speelt de bal door. Hana Harbi is nu in balbezit. Moradi onderschept slim de pass. Moradi geeft de bal voor. EL Nard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Hana Harbi speelt de bal door. Abdu Serkal is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Abdu Darwish. Abdu Serkal wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

32e minuut.
AL Forouhar speelt de bal door. AL Omer bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Omer draait met de bal, schiet en ... Huzayel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Moradi de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Humaid geeft de bal voor. Inworp. bin Ichya met de inworp. Al Habsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Habsi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Hana Awzai rent richting de bal. bin AL Omer rent richting de bal. bin AL Omer met een sublieme pass. AL Omer heeft problemen om de bal te vangen. AL Omer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al Club - Al Safa `The Boss` 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Club 55%, Al Safa `The Boss` 45%.
Al Club - Al Safa `The Boss` 0:1

49e minuut.
Hana Nayhan rent richting de bal. Hana Nayhan geeft een lange en hoge pass. Rasibi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hana Awzai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Awzai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
AL Forouhar met een snelle inworp. Moradi rent richting de bal. Moradi geeft de bal voor. AL Omer maakt een snoekduik en kopt de bal. EL Nard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Club - Al Safa `The Boss` 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Club 38%, Al Safa `The Boss` 62%.
Al Club - Al Safa `The Boss` 0:2