Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Dhafra Kings & Sheiks Al Marron Sporting Club
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.8 gemiddelde waardering 19.2
slecht Schieten hopeloos
zwak Passen slecht
matig Verdedigen slecht


4e minuut.
Abu Khaleel speelt de bal door. Shehhi rent richting de bal. Shehhi schiet op doel. EL Ichya probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Dhafra Kings & Sheiks - Al Marron Sporting Club 1:0

8e minuut.
Abdu Serkal is nu in balbezit. bin Mohamed bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Serkal onderschept slim de pass. Homayoun is nu in balbezit. Homayoun haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Abdu Serkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Serkal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Daar is Ahmad Yousif, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdu Serkal bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Sultan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin Sultan krijgt een gele kaart.

11e minuut.
bin Ali Faraj geeft de bal voor. bin Humaid bereikt de bal nog maar net als eerste. El Rabee schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. El Rabee krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Muto verovert de bal door een tackle van achteren. Muto passt de bal met de wreef. Homayoun is nu in balbezit. Homayoun schiet op doel. Na een snelle pass probeert Moradi de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Homayoun is nu in balbezit. bin Hussain onderschept slim de pass. Muto bereikt de bal nog maar net als eerste. Homayoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Homayoun schiet op doel. De bal raakt de paal.

44e minuut.
bin Mohamed met een harde bal richting middenveld. bin Ali Faraj kopt de bal weg. Klungelig pakt bin Sultan de bal. Abdu Serkal is nu in balbezit. Abdu Serkal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Al Dhafra Kings & Sheiks - Al Marron Sporting Club 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Dhafra Kings & Sheiks 68%, Al Marron Sporting Club 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Al Dhafra Kings & Sheiks - Al Marron Sporting Club 1:1

54e minuut.
Homayoun probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Muto de bal. bin Hussain rent richting de bal. Shehhi is nu in balbezit. Shehhi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Abdu Serkal rent richting de bal. Moradi rent richting de bal. Met opzet legt Abdu Serkal zijn tegenspeler op de grond. Abdu Serkal krijgt een gele kaart.

82e minuut.
bin Ali Faraj rent richting de bal. Hana Shehhi onderschept slim de pass. Hana Shehhi speelt de bal door. bin Hussain bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hussain draait met de bal, schiet en ... Abu Khaleel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Dhafra Kings & Sheiks - Al Marron Sporting Club 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Dhafra Kings & Sheiks 40%, Al Marron Sporting Club 60%.
Al Dhafra Kings & Sheiks - Al Marron Sporting Club 2:1