Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester Citpy Al Club
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten weak
poor Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Qassim verovert de bal door een tackle van achteren. Qassim speelt de bal door. bin Malik is nu in balbezit. bin rabee verovert de bal door een tackle van achteren. bin rabee haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
bin Malik met een sublieme pass. Omer bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bdeir. Bdeir krijgt een gele kaart. Humaid raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. EL Sakhtyani komt het veld opgelopen.

31e minuut.
El Yaseen probeert naar een medespeler te passen. Mousa heeft problemen om de bal te vangen. Ghudari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ghudari krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Qassim geeft een hoge lob. bin Abdu Darwish is nu in balbezit. bin Abdu Darwish passt de bal met de wreef. Mousa is nu in balbezit. Mousa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Hasan Ichya geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert EL Sakhtyani de bal onder controle te krijgen. Omer speelt de bal door. Daar is bin rabee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin rabee draait met de bal, schiet en ... EL Nard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester Citpy 55%, Al Club 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Manchester Citpy - Al Club 0:0

51e minuut.
Omer passt de bal zonder na te denken. Qassim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin rabee bereikt de bal nog maar net als eerste. Qassim bereikt de bal nog maar net als eerste. Qassim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
El Yaseen is nu in balbezit. El Yaseen met een sublieme pass. Mousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mousa haalt uit met een fantastische trap. Naser probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Citpy - Al Club 0:1

65e minuut.
Omer bereikt de bal nog maar net als eerste. Omer probeert naar een medespeler te passen. Sakhtyani is nu in balbezit. bin rabee onderschept slim de pass. bin rabee haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
El Yaseen met de inworp. bin Abdu Darwish rent richting de bal. bin Abdu Darwish geeft een lange en hoge pass. Al Mutawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Mutawa draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Citpy - Al Club 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester Citpy 51%, Al Club 49%.
Manchester Citpy - Al Club 0:2