Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cincopinosfc Oremor FC
nica Tactiek atk
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
38.7 gemiddelde waardering 42
average Schieten good
adequate Passen average
good Verdedigen average


21e minuut.
Sayán verovert de bal door een tackle van achteren. Sayán geeft een lange en hoge pass. Sergipano is nu in balbezit. Sergipano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cincopinosfc - Oremor FC 0:1

27e minuut.
Daar is Ponikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fajersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşeanu begaat een overtreding. Mureşeanu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cincopinosfc 57%, Oremor FC 43%.
Cincopinosfc - Oremor FC 0:1

49e minuut.
Aron raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zappino met een snel genomen vrije trap. Brenes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Reisinger is nu in balbezit. Reisinger geeft een lange en hoge pass. Sergipano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergipano schiet op doel. Möhring probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Tirinzoni is nu in balbezit. Ponikowski is nu in balbezit. Reisinger geeft een hoge lob. Văcaru rent richting de bal. Văcaru haalt uit met een fantastische trap. Möhring bokst de bal weg.

76e minuut.
Klungelig pakt Aranzábal de bal. Tirinzoni rent richting de bal. Tirinzoni passt de bal zonder na te denken. Ponikowski rent richting de bal. Ponikowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Mureşeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulović begaat een overtreding. Mureşeanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Muniella met een snel genomen vrije trap. Ponikowski is nu in balbezit. Ponikowski draait met de bal, schiet en ... Brenes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cincopinosfc - Oremor FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cincopinosfc 49%, Oremor FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cincopinosfc - Oremor FC 1:1