Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cincopinosfc Boca Rabiosos
nica Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
28% Spel op eigen helft 72%
26 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.3 gemiddelde waardering 18.1
goed Schieten slecht
matig Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Amorebieta geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bustamante zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Torrealba is nu in balbezit. Torrealba geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ponikowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Aranzábal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aranzábal geeft de bal voor. Tirinzoni rent richting de bal. Tirinzoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cincopinosfc - Boca Rabiosos 1:0

20e minuut.
Cajina passt de bal zonder na te denken. Zappino rent richting de bal. Zappino passt de bal zonder na te denken. Ponikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponikowski schiet op doel. Carvajal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Muniella zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bustillo rent richting de bal. Ponikowski begaat een overtreding. Ponikowski krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Mureşeanu passt de bal in één keer door. Alpízar geeft een lange en hoge pass. Daar is Ponikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ponikowski draait met de bal, schiet en ... Carvajal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cincopinosfc - Boca Rabiosos 2:0

32e minuut.
Aranzábal is nu in balbezit. Cajina rent richting de bal. Ponikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ponikowski schiet op doel. Osborne probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carvajal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Daar is Osborne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ponikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponikowski haalt uit met een fantastische trap. Urtecho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carvajal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cincopinosfc - Boca Rabiosos 3:0

35e minuut.
Evans geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muniella zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ponikowski is nu in balbezit. Ponikowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cincopinosfc - Boca Rabiosos 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cincopinosfc 31%, Boca Rabiosos 69%.
Cincopinosfc - Boca Rabiosos 4:0

46e minuut.
Râlea met een sublieme pass. Tirinzoni is nu in balbezit. Tirinzoni geeft een lange en hoge pass. Ponikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponikowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Fiallos bereikt de bal nog maar net als eerste. Râlea onderschept slim de pass. Râlea passt de bal met de wreef. Ponikowski rent richting de bal. Ponikowski schiet op doel. Carvajal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Râlea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cajina is nu in balbezit. Cajina probeert naar een medespeler te passen. Râlea rent richting de bal. Râlea geeft een hoge lob. Carvajal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ponikowski is nu in balbezit. Ponikowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cincopinosfc - Boca Rabiosos 5:0

62e minuut.
Aranzábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Osborne onderschept slim de pass. Osborne passt de bal met de wreef. Râlea geeft een lange en hoge pass. Ponikowski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Tirinzoni passt de bal met de wreef. Ponikowski is nu in balbezit. Aranzábal rent richting de bal. Ponikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponikowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Tirinzoni rent richting de bal. Tirinzoni geeft een hoge lob. Klungelig pakt Urtecho de bal. Ponikowski rent richting de bal. Ponikowski haalt uit met een fantastische trap. Carvajal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ponikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponikowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Râlea geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Carvajal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Tirinzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Tirinzoni geeft een hoge lob. Urtecho kan de bal niet met de borst controleren. Aranzábal is nu in balbezit. Aranzábal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Ponikowski rent richting de bal. Tirinzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranzábal rent richting de bal. Aranzábal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cincopinosfc - Boca Rabiosos 6:0

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Râlea zal de hoekschop nemen. Zappino rent richting de bal. Ponikowski is nu in balbezit. Ponikowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cincopinosfc - Boca Rabiosos 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cincopinosfc 25%, Boca Rabiosos 75%.
Cincopinosfc - Boca Rabiosos 7:0