Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc straff Oremor FC
capitanes 442 Tactiek atk
56% Balbezit 44%
25% Spel op eigen helft 75%
25 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
47.9 gemiddelde waardering 40.3
very good Schieten good
good Passen average
average Verdedigen weak


1e minuut.
Ruz passt de bal in één keer door. Hałuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałuszko geeft een hoge lob. Luppino bereikt de bal nog maar net als eerste. Luppino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc straff - Oremor FC 1:0

12e minuut.
Lombrea geeft een hoge lob. Sklenka probeert de bal aan de voet te houden. Sergipano is nu in balbezit. Sergipano haalt uit met een fantastische trap. Tymon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc straff - Oremor FC 1:1

14e minuut.
Inworp. Montero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ursino met een sublieme pass. Luppino rent richting de bal. Luppino haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Inworp. Möring met de inworp. Lombrea probeert de bal met de borst te controleren. Luppino rent richting de bal. Luppino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Dubravčan is nu in balbezit. Luppino bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubravčan bereikt de bal nog maar net als eerste. Luppino rent richting de bal. Luppino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Carmitru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubravčan is nu in balbezit. Dubravčan haalt uit met een fantastische trap. Brenes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc straff - Oremor FC 2:1

23e minuut.
Möring passt de bal zonder na te denken. Verdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdi passt de bal met de wreef. Luppino is nu in balbezit. Luppino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Möring met de inworp. Verdi met een sublieme pass. Luppino rent richting de bal. Luppino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Carmitru geeft een hoge lob. Montero rent richting de bal. Montero passt de bal zonder na te denken. Dubravčan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubravčan haalt uit met een fantastische trap. Brenes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc straff 21%, Oremor FC 79%.
fc straff - Oremor FC 2:1

46e minuut.
Horvat komt het veld opgelopen. Chauveau komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Montero passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Luppino de bal. Luppino geeft een lange en hoge pass. Dubravčan rent richting de bal. Dubravčan schiet op doel. Brenes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Horvat verovert de bal door een tackle van achteren. Möring rent richting de bal. Möring passt de bal met de wreef. Luppino rent richting de bal. Luppino haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero passt de bal met de wreef. Luppino bereikt de bal nog maar net als eerste. Luppino schiet op doel. Brenes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc straff - Oremor FC 3:1

79e minuut.
Möring is nu in balbezit. Möring passt de bal zonder na te denken. Luppino bereikt de bal nog maar net als eerste. Luppino schiet op doel. Carmitru probeert de bal aan de voet te houden. Brenes bokst de bal weg.

80e minuut.
Möring heeft problemen om de bal te vangen. Möring geeft de bal voor. Dubravčan is nu in balbezit. Luppino is nu in balbezit. Luppino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Chauveau onderschept slim de pass. Montero is nu in balbezit. Montero passt de bal met de wreef. Dubravčan is nu in balbezit. Dubravčan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc straff 28%, Oremor FC 72%.
fc straff - Oremor FC 3:1