Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arrecifes Pedorros Roka F.C
Normal Tactiek 343
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 34.5
zwak Schieten goed
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen matig


7e minuut.
De Toro met een sublieme pass. Centeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Centeno geeft de bal voor. Godínez is nu in balbezit. Godínez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Codina trapt de bal weg van het doel. Hassell is nu in balbezit. Hassell met een sublieme pass. Chunsa is nu in balbezit. Chunsa haalt uit met een fantastische trap. Codina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrecifes Pedorros - Roka F.C 0:1

13e minuut.
Kristoffersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristoffersen passt de bal met de wreef. Chunsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunsa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrecifes Pedorros - Roka F.C 0:2

14e minuut.
Navarrete is nu in balbezit. Chunsa is nu in balbezit. Fajardo is nu in balbezit. Chunsa onderschept slim de pass. Chunsa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Aguilar speelt de bal door. Kristoffersen rent richting de bal. Kristoffersen met een sublieme pass. Chunsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunsa schiet op doel. Codina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Navarrete geeft een lange en hoge pass. Centeno kopt de bal weg. Qingshan met een sublieme pass. Chunsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunsa draait met de bal, schiet en ... Codina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Aguas bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranda verovert de bal door een tackle van achteren. Aranda geeft een hoge lob. Navarrete is nu in balbezit. Chunsa bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrecifes Pedorros - Roka F.C 0:3

23e minuut.
Kristoffersen draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Navarrete de bal onder controle te krijgen. Mesén geeft de bal voor. Chunsa heeft problemen om de bal te vangen. Chunsa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrecifes Pedorros - Roka F.C 0:4

28e minuut.
De Toro geeft de bal voor. Godínez kopt de bal weg. Madriz heeft problemen om de bal te vangen. Madriz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrecifes Pedorros - Roka F.C 1:4

38e minuut.
Aguilar is nu in balbezit. Vallejo verovert de bal door een tackle van achteren. Chunsa verovert de bal door een tackle van achteren. Chunsa draait met de bal, schiet en ... Codina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrecifes Pedorros - Roka F.C 1:5

41e minuut.
Aranda verovert de bal door een tackle van achteren. Aranda geeft een lange en hoge pass. Daar is Bogran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kristoffersen is nu in balbezit. Kristoffersen geeft een lange en hoge pass. Paal! Daar is Vallejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Aranda neemt de hoekschop. Daar is Kristoffersen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kristoffersen haalt uit met een fantastische trap. Codina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrecifes Pedorros - Roka F.C 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arrecifes Pedorros 69%, Roka F.C 31%.
Arrecifes Pedorros - Roka F.C 1:6

52e minuut.
Chunsa schiet op doel. Navarrete probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mesén neemt de hoekschop. Chunsa maakt een snoekduik en kopt de bal. Codina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Buzsáky rent richting de bal. Buzsáky geeft een lange en hoge pass. Chunsa is nu in balbezit. Kristoffersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristoffersen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arrecifes Pedorros - Roka F.C 1:7

63e minuut.
Aranda met een sublieme pass. Daar is Hassell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hassell passt de bal met de wreef. Mesén geeft de bal voor. Vallejo bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mesén zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrecifes Pedorros - Roka F.C 1:8

68e minuut.
Daar is Kristoffersen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hassell bereikt de bal nog maar net als eerste. Hassell passt de bal zonder na te denken. Chunsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunsa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrecifes Pedorros - Roka F.C 1:9

70e minuut.
Daar is Vallejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kristoffersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar rent richting de bal. Aguilar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arrecifes Pedorros - Roka F.C 1:10

76e minuut.
Puertas trapt de bal weg. Hassell probeert naar een medespeler te passen. Chunsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunsa schiet op doel. Codina probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Hassell passt de bal met de wreef. Aguas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hassell geeft de bal voor. Chunsa rent richting de bal. Chunsa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arrecifes Pedorros 62%, Roka F.C 38%.
Arrecifes Pedorros - Roka F.C 1:10